Naraguna:JV03 Isna Eviliyana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tepangaken nama kula Isna Eviliyana. Kula peserta kompetisi Papat Limpad 2012 saking Universitas Diponegoro Semarang. Kula asalipun saking Pati. Kula miyos tanggal 22 Mei 1993. Sakniki kula nembe semester II.