22

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Dasawarsa: 10-an  20-an  30-an
Abad: kaping-0  kaping-1  kaping-2
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-22 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=22&oldid=809797"