Donna Harun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Donna Harun
Donna harun.jpg
Lair Donna Harun
Pakaryan aktris
Bojo Hendra Rahtomo
Anak Ricky Harun

Donna Harun (lair ing Bandung, Jawa Kulon, 21 Fèbruari 1968; umur 51 taun) iku aktris lan model saka Indonesia.[1][2] Donna Harun, dikenal dadi bintang model lan artis sinétron ning Indonésia.[1] Donna iku adik kandhung saka Sandy Harun, kang dikenal uga dadi bintang model ning Indonésia.[1] Bebrayanan karo Hendra Rahtomo, anak saka politisi kang uga putri saka mantan présidhèn Soekarno, Rachmawati Soekarnoputri iki dikaruniai anak lanang, kang dijenengi Ricky Harun, kang saiki esih ndalami seni peran ning layar kaca.[1] Nganti saiki Donna dikenal dadi sosok model senior kang kaloka.[1] Dhèwèké uga sok mèlu mbintangi sinétron kang ana ning layar kaca.[1]

Garwa saka Donna Harun, Hendra Rahtomo kang setia karo Donna Harun iki wongé narima Donna apa anané, Donna Harun kang nglakoni uripé kanthi alami, jalan terus ora nganggo pola ttartemtu iki tetep akur-akur baé.[2] Amarga dhewekké duwé pamikiran dhéwé babagan kauripan ning kaluwargané.[2] Manawa kaluwargané iku duwé tata cara dhéwé kang paling apik ning njeroning sistem kang ditata ning ngomahé.[2] Dhèwèké duwé tanggapan, manawa tata cara ning ngomahé ora paling apik, nanging tetep nyoba dadi kang paling apik ning kaluwargané.[2] Artis lan model senior iki duwé pamikiran prasaja babagan masa puber kang kaping loro amarga umur kang wis ora enom manèh Kanggo dhèwèké, babagan iku ora dadi kepikiran amarga dhèwèké duwé pamikiran babagan apa kang wis diolehi saiki kasil panen saka rasa iklas amarga dadi ibu rumah tangga.[2] Kabèh disukuri lan ora mikir kang ora-ora.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f biografi Donna Harun dipununduh tanggal 4 Juli 2011
  2. a b c d e f g Donna Harun dipununduh tanggal 4 Juli 2011