Suti Karno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Suti Karno
Suti karno nop 03.jpg
Miyos (1966-04-27) April 27, 1966 (umur 53)
Indonésia Jakarta, Indonésia
Pakaryan Aktris

Suti Karno (lair ing Jakarta, 27 April 1966; umur 53 taun).[1] Suti Karno ya iku juru main filem lan sinétron Indonésia.[1] Suti iku anak kang kaping lima saka sadulur kang cacahé enem. Suti Karno iku anak wadon saka pasangan Soekarno M. Noer lan Istiarti M Noer.[1] Suti Karno nduwéni sadulur ya iku Rubby, Tino, Rano, Sumbi, lan adiknya Nurly.[1] Suti Karno uga padha kaya kakangé kang wis dhisik dadi aktor ya iku aktor ya iku Tino Karno lan Rano Karno.[2] Film-filem kang tau dibintangi Suti karno ya iku filem kang judhulé Guruku Cantik Sekali (1977).[1] Nalika akting filem iki, Suti isih sekolah ing bangku sekolah dhasar.[1] Sawisé iku, filem-filem liyané kang tau dibintangi Surti karno ya iku Roman Picisan (1980), Anak-anak Malam (1555), Barang Titipan (1991), Akal-akalan, Lenong Rumpi, lan Amrin Membolos.[1] Saliyané main filem, Surti uga main ing sinétron, sinétron kang dibintangi Suti Karno ya iku sinétron kang judhulé Jodoh, Salah Sambung, lan Erte Erwe.[1] Nanging jeneng Suti Karno lagi misuwur nalika Suti akting dadi tokoh Atun ing sinétron Si Doel Anak Sekolahan.[1] Saliyané dadi juru main filem lan sinétron, Suti Karno uga dadi asisten sutradara ing Sinetron komedi kang judhulé Usaha Gawat Darurat garapan Nurly Karno.[1] Nurly Karno iku adhik kandung Suti Karno.[1] Suti Karno yau digosipaké duwé gayutan karo wong wadon nanging gosip iki ora bisa kabukten.[1] Suti banjur nduwéni gayutan karo salah sijiné wartawan kang jenengé Harry Tjahyono.[1] Nanging gayutan leloroné banjur putus.[1] Pungkasané Surti luwih aktif ing donyaning pamaréntahan kaya masé Rano Karno, nanging Suti uga isih nampa tawaran kanggo main filem kaya ta ing filem BIANG KEROK nalika taun 2009 lan TOILET 105 nalika taun 2009.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o m.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 8 September 2011)
  2. movietei.com(dipunundhuh tanggal 8 September 2011)