Maudy Koesnaedi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Maudy Koesnaedi
Maudy koesnaedi.jpg
Lair Maudy Koesnadi
Pakaryan aktris, modhèl
Taun aktif 1997-saiki
Bojo Erik Meijer
Anak Eddy Maliq Meijer

Maudy Koesnaedi (lair ing Jakarta, 8 April 1975; umur 44 taun) ya iku salah sijiné juru main sinétron Indonésia.[1] Maudy miwiti kariré ing donyaning entertainment lumantar ajang pamilihan Abang None Jakarta.[1] Saliyané iku, Maudy uga dikenal masarakat lumantar aktingé dadi tokoh Zaenab, wong wadon kang lugu ing sinétron kang judhulé Si Doel Anak Sekolahan.[1] Saliyané akting ing sinétron Si Doel Anak sekolahan.[1] Maudy uga akting ing sinétron Jangan Ucapkan Cinta.[1] Ing sinétron iki Maudy dadi tokoh Niken.[1] Maudy Koesnaedi dhaup klawan Erik Meijer, priya kewarganagaraan Walanda.[1] Maudy lan Erik dhaup ing taun 2002.[1] Saka pernikahan iki, Maudy nduwé anak kang jenengé Eddy Maliq Meijer kang lair taun 2007.[1] Maudy uga tau dadi presenter ing acara Gebyar BCA kang digiyaraké ing stasiun tivi swasta kang jenengé Indosiar.[1]

Sukses akting ing ngarep layar, Maudy uga njajal kaprigelane ing mburi layar.[2] Maudy dadi prodhuser ing pagelaran sandiwara musikal Betawi kang irah-irahané Cinta Dasimah nalika tanggal 16 Mèi 2009 ing Gedung Kesenian Jakarta.[2] Sawisé njajal dadi prodhuser pagelaran teater, Maudy banjur akting manéh.[2] Maudy Koesnaedi banjur main ing filem kang judhulé Garuda Di Dadaku.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Maudy Koesnaedi.[1]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Maudy Koesnaedi.[1]

  • Prita...Prita...Prita
  • Micaela
  • Cinta Buat Sasha
  • Si Doel Anak Sekolahan
  • Si Doel Anak Gedongan
  • Getar Dawai Hati
  • Tamu Dari Jakarta
  • Jangan Ucapkan Cinta
  • Cinta Berkalang Noda
  • Astaghfirullah
  • Maha Kasih
  • Marah dan Galak

Presenter[besut | besut sumber]

Acara kang dipandu Maudy Koesnaedi.[1]

  • Celebrity For Charity
  • Gebyar BCA
  • Good Morning
  • Good Morning On The Week End

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m Profil Maudy Koesnadi ing KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 19 Juli 2011)
  2. a b c d lintasberita.com(dipunundhuh tanggal 19 Juli 2011)