Sandiwara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sandiwara utawi pagelaran lakon utawi cariyos (ingkang dipunparagani siji tiyang).