Sandhiwara radhio Saur Sepuh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sandhiwara iki kondhang ing taun 1980-an lan kagiyaraké ing radhio-radhio Indonesia. Lakoné katulis déning Niki Kosasih. Sandhiwara iki nyritaake Brama Kumbara sing sekti mandraguna. Brama dadi raja ing Madhangkara lan nduwé bojo Dèwi Harnum lan Paramita. Aji-ajiané Gelang-Gelang, Serat Jiwa, Waringin Sungsang lan Lapah Lumpuh.

Seka sandhiwara iki banjur dadi filem sing laris.