Si Doel Anak Sekolahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Si Doel Anak Sekolahan iku sinétron Indonésia kang disutradarani Rano Karno minangka Si Doel. Sinétron iki digiyaraké ing RCTI lan Indosiar taun 1996 lan rampung ing dina Jumat, 11 Juni 2004 kanthi 162 Episode lan 7 Season.

Ringkesan[besut | besut sumber]

Film iki nyritakaké gaya utawa modhèl anyar saka novèl Si Doel Anak Betawi anggitané Aman Datuk Madjoindo lan filem kanthi irah-irahan disutradarani Sjumandjaja ing taun 1972 lan komik Jepang, Hana Yori Dango. Ing filem iki Rano Karno uga dadi paraga si Doel lan Benyamin S. dadi paraga Sabeni kang digawé déning Karnos Film lan disiyaraké ing TV swasta ing Indonésia déning RCTI wiwit taun 1994 tekan 2002 kanthi 96 Episode.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Paraga Utama

Kulawrga Doel

Kulawarga Karyo

  • Basuki minangka Karyo
  • Bendot minangka Bendot, mertuané Karyo
  • Nunung minangka Nunung, adiné Karyo

Paraga liya

Liyané:

  • Munaroh minangka pacaré mandra
  • Tonah minangka M"maknyaké Zaenab
  • N"cang Rohim minangka babené Zaenab
  • Ahong minangka Cukong saka Taiwan, N" kang seneng Zaenab
  • Andre minangka kanca kampus Sidoel lan Sedulure Sarah

Sèri terusan[besut | besut sumber]

Si Doel Anak Sekolahan 2[besut | besut sumber]

Pratélan èpisodhe:

  1. Selamat Datang Tukang Insinyur
  2. Kaulan
  3. Yang Tue, Yang Bercinte
  4. Terpakse Bèg Setrit
  5. Semakin Tue Semangkin Manja
  6. Ketauan Belangnye
  7. Setres (STRESS)
  8. Calon Dropping
  9. Huru Hara
  10. Lagi Lagi Huru Hara
  11. Wah.. Krisis
  12. Unjuk Rasa
  13. Apa Boleh Buat !
  14. Ngimpi Buruk Di Siang Bolong
  15. Ada Senang Tentu Ada Sedih
  16. Dipagut Kemelut
  17. Salon Zaitun
  18. Buron
  19. Interogasi
  20. Suatu Hari Yang Sangat Indah
  21. Jual Saham
  22. Robek Hatiku
  23. Nyopir Oplet Lagi
  24. Rejeki Nomplok
  25. Sekuntum Rindu
  26. Yang Datang Dan Yang Pergi

Si Doel Anak Sekolahan 3 Pérangan 1[besut | besut sumber]

Pratélan carita:

  1. Dalam Suka Ada Duka
  2. Langit Mendung Bumi Berkabung
  3. Kebulatan Tekad
  4. Petunjuk Babe
  5. Cinta Oh Cinta
  6. Dalamnya Hati Siapa Tahu
  7. Cinta Segi Banyak
  8. Kongkalikong
  9. Keterbukaan
  10. Cemburu Tiga Penjuru
  11. Duri Dalam Hati
  12. Api Dalam Sekam
  13. Biang Keladi
  14. Cekcok Lagi.. Ah Cekcok Lagi
  15. Kalang Kabut
  16. Kepergok
  17. Mati Kutu
  18. Menanggung Sedih
  19. Indahnya Cinta