Rano Karno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
H.
Rano Karno
Rano karno tangerang2.jpg
Wakil Bupati Tangerang
Wiwit linggih
2008
Rerincèn dhiri
Lair (1960-10-08) Oktober 8, 1960 (umur 59)
Indonésia Jakarta, Indonésia
SisihanHj. Dewi Indriati
PilungguhKantor Wakil Bupati Tangerang
PanggaotaAktor
sutradara
AgamaIslam

Rano Karno lair ing Jakarta, 8 Oktober 1960 saiki umuré 51 taun.[1] Rano Karno ya iku aktor Indonésia kang kondhang minangka tokoh "Si Doel" ing filem sinétron Si Doel Anak Sekolahan.[1] Bapaké iku aktor kawakan, Soekarno M. Noer.[1] saliyané iku, dhèwèké uga duwé sadulur kandung kang uga mèlu main ing filem kaya ta Tino Karno lan Suti Karno.[1] Rano Karno tau diwacanaké dadi wakilé Fauzi Bowo minangka calon Gubernur ing pamilihan Gubernur DKI Jakarta taun 2007.[1] Ing Maret 2008, dhèwèké dadi Wakil Bupati Tangerang ing periode 2008-2013.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f Rano Karno(23 Juni 2011)
  2. Rano Karno(23 Juni 2011)