Andra and The BackBone

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Andra & The Backbone
Andra & The Backbone.jpg
Andra & The Backbone
Pratélan latar wuri
Saka Jakarta, Indonésia
Génre Rock
Mangsa akarya 2007–sapunika
Labèl EMI Music Indonésia
Sing magepokan Républik Cinta Management
Sana jaringan http://www.andrathebackbone.com/
Anggota Andra - gitar
Dedy - vocal
Stevie - gitar

Andra & The Backbone kalebet salah satunggalipun grup musik saking Indonésia.[1] Anggotipun wonten tiga, inggih punika Dedy, Stevie, lan Andra Junaidi.[1] Grup musik punika dumadi ing taun 2007.[1] Lagunipun ingkang utami inggih punika Musnah ingkang dipunpopuleraken malih déning Mulan Jameela.[1] Album ingkang kapisan dipunparingi nama Andra & The Backbone, dipunrilis taun 2007. Hits ingkang sanes saking album punika inggih punika Sempurna ingkang dipunpopuleraken malih déning Gita Gutawa, sarta hits ingkang sanesipun inggih punika Lagi dan Lagi, Dan Tidurlah, Terdalam, Perih, sarta Dengarkanlah Aku.[1] Salah satunggalipun anggota grup punika, Andi Junaidi, sapunika ugi kalebet salah satunggalipun anggota grup band Indonésia misuwur Dewa 19.[1] Andra and The BackBone punika dipupandhegani déning Andra Junaidi.[2] Ing purwakaning karier grup ingkang kawujud taun 2007 punika ngakeni minangka 'solo kanthi format band'.[2] Lagu ingkang utami punika irah-irahanipun Musnah, kanthi album perdana Andra & The Back Backbone dipunrilis taun 2007.[2] Album punika pikantuk sambutan ingkang sae saking masyarakat.[2] Taun 2008 grup punika ngliris album ingkang nomer kalih ingkang dipunparingi iah-irahan Season 2.[2] Ing sangandhapipun label EMI Music Indonésia, album punika kaperang saking 10 lagu ingkang ngunggulaken lagu Main Hati, Hitamku, lan Tak Ada Yang Bisa.[2]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f (id)Situs resmi dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  2. ^ a b c d e f (id)Andra and The BackBone dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)

Pranala Njawi[besut | besut sumber]

(id) Situs resmi