Gita Gutawa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gita Gutawa
Lair Aluna Sagita Gutawa
11 Agustus 1993 (umur 21)
Jakarta, Indonesia
Jeneng liya Gita Gutawa, gita, luna
Pagawéyan Penyanyi, Penulis lagu, Aktris
Taun aktif 2004-sekarang
Wong tuwa Erwin Gutawa (ayah)
Lutfi Andriani (ibu)
Website
www.gitagutawa.com/ gitagut.blog.com

Aluna Sagita Gutawa (langkung misuwur kanthi asma Gita Gutawa; lair ing Jakarta, 11 Agustus 1993; umur 21 taun) inggih punika salah satunggaling artis, panyerat lagu, lan penyanyi rumaja saking Indonesia ingkang gadhah swanten sopran. [1] Gita Gutawa naté rekaman album ing Wina, Austria kaliyan orkéstra bapakipun, Erwin Gutawa.[1] Gita Gutawa nate pikantuk kanugrahan International 6 Nil Child Song Festival ing Mesir[2], piyambakipun ugi nate pikantuk Nickelodeon Indonesia Kids Choice Award minangka penyanyi estri favorit.[1] Piyambakipun ugi nate pikantuk kanugrahan SCTV Musiic Awards 2007, Penghargaan Musik Indonesia (AMI) 2008.[2]

Album Gita Gutawa[1][sunting | Sunting sumber]

  • 2004: Yang Terbaik Bagimu (feat. Ada Band) – Heaven of Love (Ada Band’s Album)
  • 2005: Salam Ramadhan (feat. Haddad Alwi) – Jalan Cinta 2
  • 2007: Bukan Permainan, Kembang Perawan, Doo Bee Doo – Kembang Perawan
  • 2007: Sempurna, Dua Hati Menjadi Satu – Ost. Love
  • 2008: Jalan Lurus – Selamat Jalan Cinta
  • 2008: Tak Perlu Keliling Dunia – Ost. Laskar Pelangi (film)
  • 2009: Aku Cinta Dia, Parasit – Harmoni Cinta
  • 2009: Meraih Mimpi (Sing to the Dawn) – Ost. Meraih Mimpi

Cathetan Suku[sunting | Sunting sumber]

  1. ^ a b c d e Gita Gutawa(dipunakses ing tanggal 17 Juni 2011)
  2. ^ a b , Gita Gutawa ugi nate ngawontenaken konser tunggal ingkang irah-irahanipun inggih punika [Kotak Musik Gita], sapunika piyambakipun kendel sawetawis anggenipun nyanyi, amargi nembe kuliah wonten ing Inggris. Gita Gutawa: Enjoying a teen hood, a starlet life(dipunakses ing tanggal 17 Juni 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Pranala Njawi[sunting | Sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gita_Gutawa&oldid=830494"