Gita Gutawa

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gita Gutawa
Lair Aluna Sagita Gutawa
11 Agustus 1993 (umur 22)
Jakarta, Indonésia
Jeneng liya Gita Gutawa, gita, luna
Pagawéyan Penyanyi, Penulis lagu, Aktris
Taun aktif 2004-sekarang
Wong tuwa Erwin Gutawa (ayah)
Lutfi Andriani (ibu)
Website
www.gitagutawa.com/ gitagut.blog.com

Aluna Sagita Gutawa (langkung misuwur kanthi asma Gita Gutawa; lair ing Jakarta, 11 Agustus 1993; umur 22 taun) inggih punika salah satunggaling artis, panyerat lagu, lan penyanyi rumaja saking Indonésia ingkang gadhah swanten sopran.[1] Gita Gutawa naté rekaman album ing Wina, Austria kaliyan orkéstra bapakipun, Erwin Gutawa.[1] Gita Gutawa nate pikantuk kanugrahan International 6 Nil Child Song Festival ing Mesir[2], piyambakipun ugi nate pikantuk Nickelodeon Indonésia Kids Choice Award minangka penyanyi estri favorit.[1] Piyambakipun ugi nate pikantuk kanugrahan SCTV Musiic Awards 2007, Penghargaan Musik Indonésia (AMI) 2008.[2]

Album Gita Gutawa[1][besut | besut sumber]

  • 2004: Yang Terbaik Bagimu (feat. Ada Band) – Heaven of Love (Ada Band’s Album)
  • 2005: Salam Ramadhan (feat. Haddad Alwi) – Jalan Cinta 2
  • 2007: Bukan Permainan, Kembang Perawan, Doo Bee Doo – Kembang Perawan
  • 2007: Sempurna, Dua Hati Menjadi Satu – Ost. Love
  • 2008: Jalan Lurus – Selamat Jalan Cinta
  • 2008: Tak Perlu Keliling Dunia – Ost. Laskar Pelangi (film)
  • 2009: Aku Cinta Dia, Parasit – Harmoni Cinta
  • 2009: Meraih Mimpi (Sing to the Dawn) – Ost. Meraih Mimpi

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d Gita Gutawa(dipunakses ing tanggal 17 Juni 2011)
  2. ^ a b , Gita Gutawa ugi nate ngawontenaken konser tunggal ingkang irah-irahanipun inggih punika [Kotak Musik Gita], sapunika piyambakipun kendel sawetawis anggenipun nyanyi, amargi nembe kuliah wonten ing Inggris. Gita Gutawa: Enjoying a teen hood, a starlet life(dipunakses ing tanggal 17 Juni 2011)

Pranala Njawi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gita_Gutawa&oldid=1064136"