Lia Waroka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lia Waroka
Lia waroka-001.jpg
Lair Lia Waroka
Bojo Bojo kapisan (pegatan)
Henry Restoe Poetra (dipegat)
Aries Marsudianto (dipegat)
Anak Mohammad Arsyil Azhiim
Putri kapindho sing lair

Lia Waroka (lair ing Jakarta, 8 Juli 1967; umur 51 taun).[1] Lia Waroka iku juru main filem Indonesia kang kerep tampil ing filem éra taun 1980-an.[1] Jeneng Lia Waroka misuwur nalika akting ing filem komedi bareng karo Warkop Prambors ya iku Dono, Kasino, Indro.[1] Film iki judhulé Kesempatan Dalam Kesempitan, Gantian Dong, lan Itu Bisa diatur.[1]

Lia Waroka tau nikah nganti ping telu.[1] Bojoné kang nomer loro jenengé Henry Restoe Poetra.[1] Henry iku salah sijiné musisi.[1] Henry iku kangmasé penyanyi kang jenengé Dian Pramana Putra.[1] Henry lan Lia resmi pegatan nalika tanggal 19 April 2004.[1] Nanging hak asuh anak kang namung siji iku bisa ditampa Lia.[1] Anak asil pernikahan Lia lan Henry iki jenengé Mohammad Arsyil Azhiim.[1] Sawisé iku, Lia Waroka banjur nikah karo wong lanang kang jenengé Aries Marsudianto, mantan anggota Kopassus.[1] Lia dadi bojo nomer loro Aries. Pernikahan siri Lia lan Aries ora suwé.[1] Sawisé Lia nglairaké anak wadon nalika wiwitan taun 2006, leloroné banjur pegatan nalika sasi Agustus 2006.[1] Lia uga tau akting dadi Mak ing Serial Kulawarga Cemara.[1] Nalika iku, Lia nggantekaké Novia Kolopaking.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Lia Waroka.[2]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Lia Waroka.[1]

  • Tirai Kasih Yang Terkoyak
  • Kulawarga Cemara

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q cumicumi.com(dipunundhuh tanggal 2 September 2011)
  2. selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 2 September 2011)