Parembugan Naraguna:JV06avimeilawati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV06avimeilawati!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.33 (UTC)

Nunung Martina (nana) pirembagan 8 Mei 2012 11.10 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo dina iki Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 17 September 2012 15.50 (UTC)

Patroli Presensi tgl 17- 20 September 2012[besut sumber]

Nuwun, JV06avimeilawati .Wiwit kompetisi dibukak tgl 17 September 2012 nganthi seprene panjenengan dereng nyunting (absen sampun 4 dina).Ayo Semangat Nyunting. Puryono| Pirembagan! 21 September 2012 01.25 (UTC)

Gugur Papat Limpad 2012[besut sumber]

Nuwun sewu JV06avimeilawati, panjenengan sampun dangu boten nyunting dados panjenengan sampun gugur. Menika kontribusi panjenengan. KLIK

Nuwun Chafid pirembagan 19 Februari 2013 13.21 (UTC)