Ulfa Dwiyanti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ulfa Dwiyanti
Ulfa dwiyanti 107.jpg
Lair (1972-05-04) Mèi 4, 1972 (umur 47)
Indonésia Bandung, Indonésia
Pakaryan Presenter
Komedian
Pemain Sinetron
Bojo Dhanny Indrianto (bercerai)
Muhammad Ikhlas Poll Jr. (bercerai)
Muhammad Abdul Hakim (bercerai)

Ulfa Dwiyanti (lair ing Bandung, Jawa Kulon, 4 Mèi 1972; umur 47 taun).[1] Ulfa Dwiyanti iku presenter lan pelawak ing donyaning hiburan Indonésia.[1] Sawisé miwiti karire dadi penyiar radio, wong wadon kang nduwé dedeg 152 cm iki misuwur dadi kanca rakete Eko Patrio lan Taufik Savalas.[1]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Ulfa wis pegatan karo bojoné kang nomer telu kang jenengé Muhammad Abdul Hakim, SH, wong lanang kang asalé saka Padang, Sumatra Kulon nalika tanggal 4 Dhésèmber 2006.[2] Ulfa dinikahi karo Abdul Hakim nalika tanggal 19 September 2003 kapungkur ing Pondok Pesantren Suryalaya, Pagerageung, Tasikmalaya.[1] Pernikahan iki ing ngarepé guru besar Abah Anom lan kulawarga saka pengantin leloroné. Nanging leloroné banjur pegatan.[1] Sadurungé Ulfa Dwiyanti wis tau nikah karo Dhanny Indrianto.[1] Nanging pernikahané karo wong lanang kang duwé profesi dadi wartawan iku uga cerai.[1] Nalika tanggal 6 Fèbruari 2000, Ulfa nikah manèh karo wong lanang kang asalé saka Walanda kang jenengé Klaas Poll Jr., kang ganti jeneng dadi Muhammad Ikhlas Poll Jr.[1] Nanging leloroné uga cerai nalika sasi Dhésèmber 2001 ing Pengadilan Agama Jakarta Selatan.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i m.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 31 Juli 2011)
  2. pikiran-rakyat.com(dipunundhuh tanggal 31 Juli 2011)