Mohd Safee Mohd Sali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mohd Safee Mohd Sali
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mohd Safee Bin Mohd Sali
Dhuwur 1.68 m (5 ft 6 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Pelita Jaya Jawa Barat
Angka 10
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003–2005
2005–2006
2006–2011
2011–kini
Kuala Lumpur FA
Sarawak FA
Selangor FA
Pelita Jaya Jawa Barat
0?0 (20)
0?0 (10)
0?0 (35)
050 (4)
Tim nasional
2004–2007
2007–kini
Malaysia U-23 Malaysia
Flag of Malaysia Malaysia
019 0(7)
024 (10)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19 Dhésèmber 2010.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 19 Dhésèmber 2010

Mohd Safee Mohd Sali (lair ing Kajang, Selangor,Malaysia, 29 Januari 1984; umur 35 taun) punikas satunggalipun juru main bal-balan saking Malaysia ingkang gadhah posisi minangka pangajeng utawi striker.[1] Safee ageng ing wewengkon Tapah, Perak, Malaysia. Safee sekolah wonten ing Sekolah Menengah Kebangsaan Gunung Rapat ing Ipoh, Perak, Malaysia. Sapunika Safee main bal ing salah satunggalipun klub Liga Super Indonesia Pelita Jaya Jawa Barat lan ing Malaysia.[1]

Karier[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Kuala Lumpur FA[besut | besut sumber]

Safee mlebet klub punika amargi angsal panyurung saking Igor Novak.Safee naté damel hat trick ing klub punika nalika mungsuh Perak TKN, kanthi skor 6-2. Safee naté damel 11 gol lan dados top scorer nomer kalih sasampunipun Azman Adnan.[2] Mangsa 2004, Safee namung saged nglebetaken 2 gol ing liga. Ing pungkasanipun mangsa kaliyan Kuala Lumpur, Saffe damel 7 gol ing liga, 3 gol ing Piala FA Malaysia taun 2005.

Melaka TMFC[besut | besut sumber]

Safee mlebet klub punika ing taun 2003.[3]

Sarawak FA[besut | besut sumber]

Safee mlebet klub Serawak FA ingkang wonten ing Malaysia sisih wétan. Ing klub punika Safee saged ngedalaken kadigdayanipun lan dados top skorer tumrap Sarawak FA kanthi 19 gol ing mangsa 2005/2006

Selangor FA[besut | besut sumber]

Safee mlebet klub Selangor FA ing mangsa 2006/2007.

Pelita Jaya[besut | besut sumber]

Tanggal 5 Fèbruari 2011, Safee dipuntransfer dhateng klub Liga Super Indonesia.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Statistik ing Situs Resmi FIFA.