Ganggeng soklat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Phaeophyta)
Macrocystis pyrifera

Phaeophyta iku uga kasebut Ganggang soklat. Ganggang soklat iku éwoning Protista mèmper tanduran kang lumrahé duwé sèl akèh utawa multisèlulèr kang duwé pigmén soklat (fukosantin) kang dhominan. Ganggang soklat uga duwé klorofil a lan klorofil b.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]