Ganggeng soklat

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Phaeophyta)
Macrocystis pyrifera

Phaeophyta iku uga kasebut Ganggang soklat. Ganggang soklat iku kalebu golongan Protista mèmper tanduran kang umumé duwé sèl akèh utawa multisèlulèr kang duwé pigmén soklat (fukosantin) kang dhominan. Ganggang soklat uga duwé klorofil a lan klorofil b.


Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ganggeng_soklat&oldid=946118"