Ganggeng soklat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Macrocystis pyrifera

Phaeophyta iku uga mau Ganggang soklat. Ganggang soklat iku éwoning Protista mèmper tuwuhan kang lumrahé duwé sèl akèh utawa multisèlulèr kang duwé pigmén soklat (fukosantin) kang dhominan. Ganggang soklat uga duwé klorofil a lan klorofil b.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]