Persipura Jayapura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Persipura Jayapura
logo
Jeneng jangkep Persatuan Sepak Bola Indonésia Jayapura
Peparab Mutiara Hitam (The Black Pearls)
Diadegaké 1963
Lapangan Mandala Stadium
Kapasitas 30.000
Ketua Indonésia M.R. Kambu
Manajer Brazil Jacksen F. Tiago
Liga Indonésia Super League
2010-11 1st
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Seragam kandang
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Seragam tandang

Persatuan Sepak bola Indonésia Jayapura (dicekak Persipura Jayapura) ya iku klub bal-balan Indonésia kang pangonane ana ing Jayapura, Papua.[1] Prestasi paling dhuwur ing kompetisi Liga Indonésia ya iku dadi juara Liga Indonésia 2005 sawise iku ing final ngalahake Persija Jakarta, kang kalebu pemain paling favorit an paling kuat juara, kanthi skor 3-2. [1] Ing era Perserikatan, prestasi Persipura ya iku runner-up Divisi Utama (1980) lan wing ping loro dadi juara Divisi I (1979 lan 1993).[1]

Peringkat Klub Bal-balan Dunia IFFHS[besut | besut sumber]

Sumber:[2] Update Terakhir: 1 Juni 2010 - 31 Mei 2011.[2]

202 0 Yunani Panathinaikos FC
202 0 Koréa Kidul Jeju United FC
204 0 Argèntina CA Lanús
204 0 Kolombia Atletico Huila
204 0
  1. ALIH Cithakan:Country data Rumeni CFR 1907 Cluj
207 0 Indonésia Persipura Jayapura
208 0 Israèl Maccabi Haifa FC
208 0 Iran Esteghlal FC
208 0 Républik Céko SK Viktoria Plzeň
211 0 Meksiko Club Deportivo Guadalajara
211 0 Turki Trabzonspor
213 0 Inggris Everton FC
213 0 Prancis Montpellier HSC
213 0 Brazil Botafogo FR
213 0 Argèntina CA River Plate
213 0 Prancis Stade Rennais FC
213 0 Meksiko San Luis F.C.
213 0 Prancis FC Sochaux-Montbeliard
213 0 Jerman Hannoverscher SV 96
213 0 Azerbaijan FK Qarabag

Prestasi Persipura Ana Ing Ajang AFC Champions League lan AFC Cup[besut | besut sumber]

2010: Fase Grup
2011: TBA
Musim Kompetisi Babak Klub Kandang Tandang
2010 AFC Champions League Grup Koréa Kidul Jeonbuk 1-4 0-8
Grup Républik Rakyat Cina Changcun 2-0 0-9
Grup Jepang Kashima 1-3 0-5
2011 AFC Cup Grup Hong Kong South China 4-2 1-1
Grup Cithakan:Country data IND East Bengal 4-1 1-1
Grup Thailand Chonburi 3-0 1-4
Babak 16 Gedhe Viètnam Song Lam Nghe An 3-1
Babak 8 Gedhe Irak Arbil SC TBA TBA

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c (id)Persipuramania (Dipuntingali tanggal 21 Juli 2011)
  2. ^ a b c d (id)Persipura Jayapura (Dipuntingali tanggal 21 Juli 2011)