Jeonbuk Hyundai Motors

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jeonbuk Hyundai Motors
Jeneng dawa Jeonbuk Hyundai Motors Football Club
Paraban 닥공, 녹색 전사
Yasa 1994
Stadhiyon Jeonju World Cup Stadium, Jeonju
Momotan 42.477
Baku Koréa Kidul Hyundai Motor Company
Mantri Koréa Kidul Chung Eui-sun
Mènèjer Koréa Kidul Choi Kang-hee
Liga K Liga klasik
2015 1
Sana jaringan Kaca tepas klUb
Kandhang
Njaban
Current season

Jeonbuk Hyundai Motors Football Club (Koréa: 전북 현대 모터스 FC), uga dikenal minangka Jeonbuk Hyundai Motors, yakuwi salah sawijining klub bal-balan utawa sepakbola Koréa Kidul lan nduwèni markas ing kutha Jeolla Lor. Klub iki didhegaké ana ing taun 1994.

Koleksi gelar[besut | besut sumber]

  • K Liga klasik (4): 2009, 2011, 2014, 2015
  • Piala FA Korean (3): 2000, 2003, 2005
  • Piala Super Korean (1): 2004
  • Liga Champions AFC (1): 2006