Naraguna:JV04Aswinna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nama kula Aswinna. Kula lair ing Kediri, tanggal 3 Juli 1992. Samenika kula kuliah ing Universitas Indonesia.