Richa Novisha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Richa Novisha
Richa novisha.jpg
BojoGary Iskak
AnakMuhammad Adilla Rafisya Iskak

Richa Novisha (lair ing Bogor, Jawa Kulon, 6 Novèmber 1985; umur 35 taun)[1], iku salah sijiné bintang akting sinétron lan filem layar amba.[1] Richa Novisha miwiti karir dadi sémifinalis Gadis Sampul 2002.[1]

Richa tau akting dadi tokoh Rita ing filem "Jomblo" kang dibintangi bareng karo Agus Ringgo, Christian Sugiono, Dennis Adhiswara, Rizky Hanggono, Rianti Cartwright lan kanca-kancané.[1] Saliyané iku Icha uga dadi bintang ing sinétron liyané kaya ta "Putri Kembar", "Taqwa", "Pintu Hidayah", "Asmara Asem Manis" lan uga sérial TV "Jomblo".[1]

Richa iku mahasiswi Universitas Paramadina jurusan Manajemen.[1] Richa uga main ing filem "Namaku Dick", salah sijiné filem komèdi romantis kang dibintangi karo Tora Sudiro nalika taun 2008.[1] Ing taun 2008, Richa uga akting ing filem "Pencarian Terakhir".[1]

Richa Novisha palakrama karo aktor Gary Iskak.[1] Nanging nalika palakrama, Gary durung nuduhaké Surat Dudhané, saéngga pernikahan Richa lan Gary ora bisa kacathet ing ukum.[1] Gary mung palakrama karo Richa kanthi Siri.[1] Sawisé ana foto Gary karo Poppy Gisela banjur ana uga foto kang sumebar anatarané Richa lan wong lanang liya saliyané Gary.[1] Miturut guru spiritual Icha kang jenengé Umi Nung, foto iki mung kanggo nggawé supaya Richa katon salah.[1] Richa nglairaké bayi lanang kanthi oprasi sesar lan boboté 3,280 gram lan dawané 48 cm.[1] Bayi iku lair ing rumah sakit Azhra Bogor, Jawa Kulon.[1] Nalika Richa mbobot Gary tau ora ngakoni yèn iku anaké.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o selebriti.kapanlagi.com(diundhuh tanggal 4 September 2011)
  2. berita.balihita.com(diundhuh tanggal 4 September 2011)