Richa Novisha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Richa Novisha
Richa novisha.jpg
BojoGary Iskak
AnakMuhammad Adilla Rafisya Iskak

Richa Novisha (lair ing Bogor, Jawa Kulon, 6 Novèmber 1985; umur 34 taun)[1], iku salah sijiné bintang akting sinétron lan filem layar amba.[1] Richa Novisha miwiti karir dadi sémifinalis Gadis Sampul 2002.[1]

Richa tau akting dadi tokoh Rita ing filem "Jomblo" kang dibintangi bareng karo Agus Ringgo, Christian Sugiono, Dennis Adhiswara, Rizky Hanggono, Rianti Cartwright lan kanca-kancané.[1] Saliyané iku Icha uga dadi bintang ing sinétron liyané kaya ta "Putri Kembar", "Taqwa", "Pintu Hidayah", "Asmara Asem Manis" lan uga sérial TV "Jomblo".[1]

Richa iku mahasiswi Universitas Paramadina jurusan Manajemen.[1] Richa uga main ing filem "Namaku Dick", salah sijiné filem komèdi romantis kang dibintangi karo Tora Sudiro nalika taun 2008.[1] Ing taun 2008, Richa uga akting ing filem "Pencarian Terakhir".[1]

Richa Novisha palakrama karo aktor Gary Iskak.[1] Nanging nalika palakrama, Gary durung nuduhaké Surat Dudhané, saéngga pernikahan Richa lan Gary ora bisa kacathet ing ukum.[1] Gary mung palakrama karo Richa kanthi Siri.[1] Sawisé ana foto Gary karo Poppy Gisela banjur ana uga foto kang sumebar anatarané Richa lan wong lanang liya saliyané Gary.[1] Miturut guru spiritual Icha kang jenengé Umi Nung, foto iki mung kanggo nggawé supaya Richa katon salah.[1] Richa nglairaké bayi lanang kanthi oprasi sesar lan boboté 3,280 gram lan dawané 48 cm.[1] Bayi iku lair ing rumah sakit Azhra Bogor, Jawa Kulon.[1] Nalika Richa mbobot Gary tau ora ngakoni yèn iku anaké.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o selebriti.kapanlagi.com(diundhuh tanggal 4 September 2011)
  2. berita.balihita.com(diundhuh tanggal 4 September 2011)