Gary Iskak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gary Iskak
Gary Iskak.jpg
Pakaryanaktor
Taun aktif2000-saiki
BojoSabrina R. Bonita
Ima Risma
Richa Novisha
AnakPernikahan karo Sabrina R. Bonita:
Muhammad Azriel Gamitza Iskak
Pernikahan siri karo Ima Risma:
Rabiya Putrisyah
Pernikahan siri karo Richa Novisha:
Muhammad Adilla Rafisya Iskak
Wong tuwaIrwan Iskak lan Winny Sukmawardani

Gary Iskak (lair 10 Juli 1973; umur 46 taun) ya iku pemain sinétron kang asalé saka Indonésia.[1]

Biografi[besut | besut sumber]

Karir[besut | besut sumber]

Gary wis asring main filem lan dadi peran pembantu sadurungé jenengé misuwur lumantar perané dadi pengacara lan pacaré Krisdayanti ing filem Jatuh Cinta Lagi (2006).[1] Film liyané kang tau dibintangi Gary ya iku Tragedi (2000), Bintang Jatuh (2000), Rumah Ketujuh (2003), 30 Hari Mencari Cinta (2004), lan Ungu Violet (2005). Gary uga tau main sinétron bareng karo Tamara Bleszynski ing Opera SMU nalika taun 2001.[1] Saliyané iku, Gary uga tau main sinétron ing BHB.

Nalika taun 2007 Gary dikongkon main filem karo saduluré Rako kang uga dadi kanca raketé Gary.[1] Gary banjur main filem kang judhulé Merah Itu Cinta.[1] Miturut Rako mung gayané Gary kang pas kanggo meranaké karakter Aria ing filem iki.[2]. Nalika taun 2007, Gary uga main ing filem kang duwé genre horor ya iku Pocong 3.[1]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Gary Iskak iku anak kang pambarep saka pasangan Irwan Iskak (adhik saka bintang filem Boy Iskak, Indriati Iskak lan Alice Iskak) lan Winny Sukmawardani.[1] Dadi Gary iku sepupu saka Reynaldi Iskak (anak kang sepisanan saka Boy Iskak, kakang saka Indriati Iskak).[1] Kasuksesan Gary ing taun 2007 pungkasané dadi carita kang ntrenyuhaké. Gary dicekel pulisi nalika dina Jumat tanggal 21 September 2007 ing ngisor flyover lebak bulus awit dhèwèké nggawa 0,3 gram sabu-sabu[2]. Pernikahane karo Sabrina R. Bonita, kang lumrahé diundang Gina, tanggal 26 April 1999 meh waé bubar amarga, Gary konangan mesra-mesraan karo Kartika, kanca rakete Gina nalika nekani gala premiere ing salah sawijiné filem layar lebar nalika sasi Agustus 2007[3].Pernikahan Gary lan Gina ngasilaké anak kang jenengé Muhammad Azriel Gamitza Iskak kang lair tanggal 31 Agustus 1999.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 18 Juli 2011)
  2. a b Dari Bencong ke Lelaki Misterius(dipunundhuh tanggal 18 Juli 2011) Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; jeneng "internet1" diwedharaké ping bola-bali déné isiné béda
  3. Nyabu, Gary Iskak Ditahan Pulisi(dipunundhuh tanggal 18 Juli 2011)