Tamara Bleszynski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tamara Bleszynski
Tamara Blezinsky.jpg
Lair Tamara Natalia Christina Mayawati Bleszyński
Jeneng liya Tamara Bleszynski
Pakaryan aktris, model
Taun aktif 1991-sapunika
Bojo Teuku Rafly (bercerai)
Mike Lewis
Anak Rassya Islamay Passya (dari Teuku Rafly)
Kenzou Leon Blezynski Lewis (dari Mike Lewis)
Wong tuwa Zbigniew Bleszynski dan Farida Gasik

Tamara Natalia Christina Mayawati Bleszyński ingkang misuwur kanthi asma Tamara Bleszynski (lair ing Bandung, Jawa Barat, Indonésia, 25 Dhésèmber 1974; umur 44 taun) inggih punika aktris lan model saking Indonésia.[1]

Karier[besut | besut sumber]

Purwanipun karier[besut | besut sumber]

Tamara lair saking rama Zbigniew Bleszynski ingkang gadhah getih Polen lan ibu Farida Gasik berdarah Sunda. Sekolah SD wonten ing Indonésia, lajeng ing Australia. Tamara remen sanget kaliyan jagad akting, saéngga nalika taksih sekolah ing Australia sasampunipun SMP, Tamara mendhet ekstrakurikuler drama. Sasampunipun pikantuk gelar sarjana Bisnis Management ing St. Bridge College Australia, Tamara ndhèrèk pakempalan seni teater Lembaga. Tamara dipuntepangaken kaliyan modelling. Kanthi modal fisik ingkang saé sanget, Tamara laris manis ing jagad modelling. Ing jagad modelling Tamara pikantuk kasuksesan ingkang boten sakedhik, saéngga Tamara saged narik kawigatenipun salah satunggalipun merek sabun kelas internasional. Tamara lajeng dados bintang iklan sabun kasulistyan kelas internasional wau.

Jagad Sinetron & Film[besut | besut sumber]

wiwitanipun dados juru main sinétron inggih punika ing sinétron Anakku Terlahir Kembali (1996). salajengipun ing sinétron ramadhan Do’a Membawa Berkah (2000) ingkang dipunsutradarai déning Ahmad Yusuf, sinétron Wah Cantiknya!!!(2001), Sinetron Hikmah (2004). Ing jagad filem karier Tamara dipunwiwiti ing filem Issue (2004), lajeng Big Day (2006), lan Air Terjun Pengantin.[2]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]