Krisdayanti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Krisdayanti
Krisdayanti, anggota PDIP 2019 - 2024.
Lair (1975-03-24) Maret 24, 1975 (umur 49)
Batu, Jawa Timur, Indonesia
BangsaIndonesia
PakaryanArtis, Penyanyi, Politik
Bojo
Wong tuwaTrenggono
Rachma Widadiningsih
Dulur
Karir musik
Génre
PirantiVokal
Labèl
Sing magepokan

Krisdayanti, utawa KD (lair ing Kutha Batu, Jawa Timur, 24 Maret 1975), iku artis lan penyanyi Indonesia.

Bapaké jenengé Trenggono lan ibuné Rachma Widadiningsih. Yanti iku karan diva né Indonésia. Anaké asilé nikah karo Anang Hermansyah ya iku Aurél lan Azriél.

Pranala njaba[besut | besut sumber]