Krisdayanti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Krisdayanti

Krisdayanti, utawa KD, Yanti, lan Kris (lair ing Kutha Batu, Jawa Timur, 24 Maret 1975), iku artis lan penyanyi Indonésia.

Bapaké jenengé Trenggono lan ibuné Rachma Widadiningsih. Yanti iku karan diva né Indonésia. Anaké asilé nikah karo Anang Hermansyah ya iku Aurél lan Azriél.

Pranala njaba[besut | besut sumber]