Rianti Cartwright

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rianti Cartwright
Rianti Cartwright, Quick Count Pilkada DKI - Suasana di Kediamanan Prabowo Subianto Rayakan Kemenangan.jpg
LairRianti Rhiannon Cartwright
Jeneng liyaSophia
PakaryanAktris
Taun aktif2000 - saiki
BojoCas Alfonso

Rianti Rhiannon Cartwright (lair ing Bandhung, Indonésia, 22 Sèptèmber 1983; umur 36 taun) iki model, aktris lan VJ MTV Indonesia.[1] Dhèwèké dadi ing 2010 bojoné penyanyi jazz Cas Alfonso.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Sinetron[besut | besut sumber]

Film[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]