Cas Alfonso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cas Alfonso
Latar wuri
Jeneng lair Alfoncius Dapot Parulian Nainggolan
Jeneng liya Cassanova Alfonso/Cas
Lair (1983-05-23) Mèi 23, 1983 (umur 36)
Indonésia Jakarta, Indonésia
Jinis Musik R&B, Jazz
Pakaryan Penyanyi
Taun aktif 2006 - saiki
Parusahan rekaman Nyos Record
Pasangan Rianti Cartwright

'Cassanova Alfonso sing duwèni asma jangkep Alfoncius Dapot Parulian Nainggolan (lair ing Jakarta, 23 Mèi 1983; umur 36 taun) iku sawijining penyanyi , paling dikenal minangka garwanipun aktris Rianti Cartwright.[1]

Album[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Rianti & Cas: Tak Bisa Menahan Kangen(diundhuh tanggal 30 September 2012)