Naraguna:JV03 Erwan Setyo Budi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tepangaken nama kula Erwan Setyo Budi. Kula peserta kompetisi Papat Limpad 2012 saking Universitas Diponegoro Semarang. Kula asalipun saking Semarang.