Naraguna:JV01098CHOIRON

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

nuwun, tepangaken nama kula Ahmad Choiron saking IKIP PGRI SEMARANG.

photoku ndek cilik