Damien Perez

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Damien Perez

Yusuf Perez, utawa kang kondhang kanthi jeneng Damien Perez, iku mantan modhel saka Prancis lan mantan garwané Julia Perez.[1][2] Dhèwèké wiwit kondhang ning Indonésia awit garwané, Julia Perez bola-bali dadi bahan berita kontroversial ning donya hiburan Indonésia.[1] Damien ketemu karo Jupe nalika dhèwèké isih dadi model ing Perancis.[1] Nalika iku, Julia Perez lagi usaha kanggo nyoba karir dadi model kang pungkasané dadi model kalawarta kanggo wong lanang FHM lan Maxim ing Perancis.[1]

Sasuwené nglakoni urip bebarengan karo Julia Perez, Damien pisah karo garwané amarga pagawéan kang gawé dhèwèké ora bisa manggon ning Indonésia.[1]

Ning taun 2009, urip bebrayanané karo Julia ambruk.[1] Malah ning sasi Fèbruari 2009, ana foto-foto Jupe lan Gaston Castano, juru main bal-balan Persiba saka Brazil.[1] Jupe banjur duwé niyat kanggo pegatan karo Damien.[1] Pegatané iki akiré dilakoni ning Perancis, amarga status nikahané kang ora didaftaraké ning Indonésia.[1] Ditambah manèh ana berita manawa Damien uga selingkuh karo model saka Malaysia, Aisyah.[1] Nanging, nalika iku Damien ngakuni esih seneng karo Jupe lan wegah anggoné pegatan karo Julia.[1]

Babagan reraketan antarané Damien, Jupe lan Gaston, Damien tau tukaran karo Gaston ning club malam ing Jakarta.[1] Kabaré, babagan mau ana amarga Gaston kang teka bebarengan karo garwané, Jupe.[1] Sawisé dikabaraké duwé gayutan karo model saka Malaysia, Aisyiah, saiki giliran Ina Indayanti, garwané aktor Jeremy Thomas kang digosipaké duwé gayutan karo Damien.[1] Damien kang saiki lagi miwiti karir ning donya modelling ning Indonésia iki dikabaraké konangan mlaku lan mangan bareng karo Ina.[1]

Sawisé sempet perang argumentasi ning médhia, Damien lan Jupe sepakat kanggo rikat-rikat anggoné pegatan.[1] Ning awal Juli sakloron wis manggkat maring Perancis kanggo ngerampungaké masalah iku mau.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q biografi Damien Perez dipununduh tanggal 21 September 2011
  2. berita Damien Perez dipununduh tanggal 21 September 2011