Parembugan Panganggo:JV082Titis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV082Titis!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.02 (UTC)


StefanusRA rembugan 06:51, 21 Maret 2011 (UTC)

Aturan Papat Limpad Putaran I[besut sumber]

Kula nuwun JV082Titis

Menika Aturan Papat Limpad Putaran I

  • Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011 nganti tanggal 31 Mei 2011
  • Katantuan Puteran Kapisan Ngawé Artikel Sampurna

Katantuan Umum:

  1. Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
  2. Artikel Sampurna kabagi dening 5 rujukan', ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori
  3. Ing Saben akhir kalimat kudu ana rujukan

Peraturan Putaran Pertama:

  • Sakjroning 14 dina pisanan, peserta kudhu nggawe paling sithik 2 artikel sampurna
  • Dina ka-15 Nganti manjing putaran kedua, peserta diwajibake nggawe artikel cacahe 10 artikel sempurna

Sugeng makarya....PL 05 SIGIT rembugan 05:38, 27 Maret 2011 (UTC)

Patroli Babak 1[besut sumber]

Kula nuwun JV082Titis...

menika hasil Patroli Babak 1

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 30 Maret 2011 1. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Kalpataru 0 0 0 0 0 0 Artikel menika dereng saged dipunsebat atikel, amargi namung 2 ukara. Mangga latihan nyunting malih.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

PL 05 SIGIT rembugan 16:51, 30 Maret 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 Sesi II[besut sumber]

Kula nuwun JV082Titis...

punika hasil Patroli Babak 1 Sesi II

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 8 April 2011 4. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Kalpataru - - - v - - kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Bandhungan, Bandhungan, Semarang 1 - v v v v kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I Sesi II

Nuwun..PL 05 SIGIT rembugan 13:37, 9 April 2011 (UTC)

Semangat makarya[besut sumber]

Ayo nyunting, sedhela maneh putaran I rampung..SEMANGAT...

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 16:03, 18 April 2011 (UTC)

GUGUR[besut sumber]

Hai Titis Sambodo,

Adhedhasar suntingan kontribusi panjenengan, panjenengan pungkasan nyunting ing tanggal 8 April 2011. Pramila, panjenengan GUGUR saking kompetisi Papat Limpad jalaran boten naté nyunting 10 dinten maturut-turut. Matur nuwun awit panyengkuyungipun ndhèrèk kompetisi Papat Limpad. Panjenengan taksih saged paring kontribusi ing Wikipedia basa Jawa minangka relawan biasa lan suntingan panjenengan boten kétung malih minangka suntingan kompetisi. Nuwun.

Smiley.png

JV400Hendra rembugan 01:57, 19 April 2011 (UTC)