Naraguna:PL 05 SIGIT

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
PL 05 SIGIT
Panganggo
JenengSigit Adhi Wibowo
Tandha tangan SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 02:55, 21 Mei 2011 (UTC)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak naraguna
Pribadi
Domisili
Naraguna iki asal Indonésia
Naraguna iki domisili ing Semarang, Indonésia
Komputer lan internèt
Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Naraguna iki migunakaké browser Internèt Explorer
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
Naraguna iki nduwèni zodiak Aries
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Naraguna iki Panitia Papat Limpad 2011
Naraguna iki panganan klangenané Témpé
Naraguna iki pecandu Wikipedia
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"
Naraguna iki Panitia Papat Limpad 2012

Kula nuwun, Jenengku Sigit Adhi Wibowo, nalika taun 2011 aku kadhapuk dadi panitiya kompetisi Papat Limpad sing pisanan. Aku alumni Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, jurusan Bahasa dan Sastra Jawa.

Bintang[besut | besut sumber]

BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng naragina saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 08:42, 3 Juni 2011 (UTC)


BintangWiki Papat Limpad 2012
BintangWiki Papat Limpad 2012 dipunanugerahaken dumateng naragina saking panitia utawi peserta Papat Limpad 2012 ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. ”Kaaturaken dhumateng Mas Sigit minangka Panitya Proyek Papat Limpad 2012 lan lelabetanipun ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Pras pirembagan 13 Juni 2012 13.49 (UTC)


The Tireless Contributor Barnstar
The Tireless Contributor Barnstar dipunanugerahaken dhumateng naragina ingkang kanthi boten kendhat ambangun lan maringi kontribusi seserepan ingkang aji sanget tumraping Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng! Ngaturaken The Tireless Contributor Barnstar WikiJv dhumateng Mas Sigit ingkang giat ambangun wiki Jv. Nunung Martina (nana) pirembagan 3 Agustus 2012 12.10 (UTC)

Special:Statistics[besut | besut sumber]

Special:Recentchanges[besut | besut sumber]

100 Perubahan anonim terakhir yang belum dipatroli
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

7 Dhésèmber 2023

6 Dhésèmber 2023

5 Dhésèmber 2023

4 Dhésèmber 2023

3 Dhésèmber 2023

1 Dhésèmber 2023

30 Novèmber 2023

Special:Newpages[besut | besut sumber]

100 Artikel baru

Special:Newimages[besut | besut sumber]

20 Berkas baru