Naraguna:Slamet Serayu

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Saiki dina: Slasa, 29-11-2022

    Kothak basa Wikipedia:Babel:
    id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
    jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
    en-1This user can contribute with a basic level of English.
    Cithakan:User ms-2
    Slamet Serayu
    Police man ganson.svgNaraguna iki mirsani kabeh Owah-owahan.
    Admin mop.PNGNaraguna iki panata ing Wikipédia basa Jawa.
    Wikipedia-logo.png
    Naraguna iki pecandu Wikipedia
    National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svgNaraguna iki Nasionalis lan Pancasilais
    Cigarette.jpgNaraguna iki (nuwun sewu) perokok.
    A small cup of coffee.JPGNaraguna iki mumet tanpa kopi.

    Nami kula Slamet Serayu, asalipun saking Purwokerto, Jawa Tengah. Lair tanggal 1 Juni 1964, nduwe putra 2 yaiku: Josat Ilyazuth Zalzati (lair tanggal 23 Desember 1996) lan Khozy Ilyasyah Zalmajati (lair tanggal 16 Juli 2003), domisili saiki neng Jakarta. Kula langkung lancar menawi ngangge basa Jawa Banyumasan.
    Mekaten informasi ngenani diri kula.
    Kagem pengurus/pengangge liya, tulisan/artikel saking kula tulung basa Jawa-ne dibeneri, suwun.

    Slamet Serayu.JPG
    kaluarga kulo

    Bintang WikiJv[besut | besut sumber]

    Original Barnstar.png BintangWiki Wikipedia
    "BintangWiki Wikipedia" dipun anugerahaken dhumateng naragina ingkang sampun dipunakeni kontribusinipun ingkang aji sanget tumraping Wikipedia, supados saged dipunmangertosi déning komunitas manawi asil kerja-kerasipun dipuntampi lan dipunajèni. Ngaturaken Barnstar WikiJv konjuk mas Slamet Serayu, minangka perintis lan panganggé ingkang tuhu setya - Pras 02:13, 19 Juli 2009 (UTC)