Mentri Koordinator Bidang Kasajahtran Rakyat Républik Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mantri Koordinator Babagan Kesejahteraan Rakyat, dicekak Menko Kesra, iku mantri sing tugasé mbiyantu Présidhèn sajeroning ngoordinasèkaké lan nyinkronaké panyiapan lan panyusunan kawicaksanan sarta pelaksanaan ing babagan kasajahtran rakyat. Menko Kesra ngepalani Kementerian Koordinator Babagan Kesejahteraan Rakyat Républik Indonésia.

Ing ngisor iki pratélan sing tau mengku kalungguhan Menko Kesra.

No. Jeneng Kabinet Wiwit Nganti
1 Idham Chalid Pembangunan I
1 Pembangunan II
1 Surono Reksodimejo Pembangunan III
2 Alamsyah Ratu Perwiranagara Pembangunan IV 19 Maret 1983 22 Maret 1988
3 Soepardjo Rustam Pembangunan V 1988 1993
4 Azwar Anas Pembangunan VI 1993 1998
5 Haryono Suyono Pembangunan VII Januari 1998 21 Mèi 1998
6 Haryono Suyono Reformasi Pembangunan 21 Mèi 1998 1999
7 Hamzah Haz Persatuan Nasional 26 Oktober 1999 2001
8 Basri Hasanuddin 9 Agustus 2001
9 Muhammad Jusuf Kalla Gotong Royong 2001 22 April 2004
10 Abdul Malik Fadjar (pjs) Indonésia Bersatu 2004 2004
11 Alwi Shihab Indonésia Bersatu 2004 2005
12 Aburizal Bakrie Indonésia Bersatu 2005 2009

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]