Setatistik

Setatistik kaca
Kaca isi72.326
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
181.498
Berkas unggahan5.432
Pétungan besutan
Gunggung besutan kaca wiwit Wikipédia kababar1.617.438
Besutan rata-rata saben kaca8,91
Setatistik naraguna
Naraguna kadhaftar (pratélaning anggota)56.023
Para naraguna aktif (pratélaning anggota)
(Naraguna kang ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
109
Bot (pratélaning anggota)56
Panata (pratélaning anggota)5
Panata mukantara (pratélaning anggota)1
Birokrat (pratélaning anggota)1
Pangawas (pratélaning anggota)0
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pamardikan saka penggakan IP (pratélaning anggota)1
Pamriksa naraguna (pratélaning anggota)0
Naraguna wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Pengelola langganan dorong (pratélaning anggota)0
Users blocked from the IP Information tool (pratélaning anggota)0
Setatistik liya
Kata-kata di semua halaman konten10.398.181