Setatistik

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Setatistik kaca
Kaca isi64.488
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
168.659
Berkas unggahan5.431
Pétungan besutan
Gunggung besutan kaca wiwit Wikipedia kababar1.566.158
Besutan rata-rata saben kaca9,29
Setatistik naraguna
Naraguna kadhaftar (pratélaning anggota)49.000
Para naraguna aktif (pratélaning anggota)
(Naraguna kang ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
108
Bot (pratélaning anggota)56
Panata (pratélaning anggota)6
Pengurus antarmuka (pratélaning anggota)0
Birokrat (pratélaning anggota)1
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Pamriksa naraguna (pratélaning anggota)0
Naraguna wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Setatistik liya
Words in all content pages9.527.495