Menyang kontèn

Setatistik

Setatistik kaca
Kaca isi74.068
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
184.573
Berkas unggahan5.448
Pétungan besutan
Gunggung besutan kaca wiwit Wikipédia kababar1.688.898
Besutan rata-rata saben kaca9,15
Setatistik naraguna
Naraguna kadhaftar (pratélaning anggota)63.162
Para naraguna aktif (pratélaning anggota)
(Naraguna kang ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
94
Bot (pratélaning anggota)59
Panata (pratélaning anggota)5
Panata mukantara (pratélaning anggota)1
Birokrat (pratélaning anggota)1
Pangawas (pratélaning anggota)0
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pamardikan saka penggakan IP (pratélaning anggota)2
Pamriksa naraguna (pratélaning anggota)0
Users blocked from the IP Information tool (pratélaning anggota)0
Naraguna wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Setatistik liya
Kata-kata di semua halaman konten11.437.607