Setatistik

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Setatistik kaca
Kaca isi71.578
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
180.160
Berkas unggahan5.430
Pétungan besutan
Gunggung besutan kaca wiwit Wikipédia kababar1.596.800
Besutan rata-rata saben kaca8,86
Setatistik naraguna
Naraguna kadhaftar (pratélaning anggota)54.456
Para naraguna aktif (pratélaning anggota)
(Naraguna kang ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
100
Bot (pratélaning anggota)56
Panata (pratélaning anggota)4
Pengurus antarmuka (pratélaning anggota)0
Birokrat (pratélaning anggota)1
Pangawas (pratélaning anggota)0
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Pamriksa naraguna (pratélaning anggota)0
Naraguna wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Pengelola langganan dorong (pratélaning anggota)0
Users blocked from the IP Information tool (pratélaning anggota)0
Setatistik liya
Kata-kata di semua halaman konten10.416.626