Naraguna:JV072Septiana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
aku karo pacarku

Nami kula, Septiana Priyaningsari, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, Bahasa dan Sastra Jawa