Parembugan Naraguna:JV06 Ardiany Fitri Sholekah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV06 Ardiany Fitri Sholekah!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.30 (UTC)

 Ihda  Crown.png rembugan 8 Mei 2012 13.24 (UTC)

Data diri Dereng diisi[besut sumber]

Nuwun Sewu, Mbak JV06 Ardiany Fitri Sholekah panjenengan dereng ngisi data diri, menawi ajeng miwiti mangga di Klik ting mriki.Wilujeng nyunting.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 11 Mei 2012 14.15 (UTC)

Ayo Nyunting Maneh.[besut sumber]

Nuwun Mbak Ardiany...ayo semangat.Sumangga KLIK ING MRIKI tutorial cara nulis ing wikipedia) utawa KLIK ING MRIKI Cara Nyunting di wikipedia.ayo semangat.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 18 Mei 2012 16.28 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun.


JV015Chafid pirembagan 26 Mei 2012 05.40 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo dina iki Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 17 September 2012 15.28 (UTC)

Patroli Presensi 17-20 September 2012[besut sumber]

Nuwun JV06 Ardiany Fitri Sholekah,Wiwit kompetisi dibukak tgl 17 September nganthi seprene panjenengan dereng nyunting aktif nyunting.AYO SEMANGAT NYUNTING. Puryono| Pirembagan! 21 September 2012 01.04 (UTC)

Patroli Presensi tgl 17- 20 September 2012[besut sumber]

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Bak sekong Durung ana Durung ana Durung ana sithik Durung ana Durung ana Sumangga dilajengaken ugi dijangkepi langkung dados artikel rintisan sempurna.
Ote ote Durung ana Durung ana Durung ana sithik Durung ana Durung ana Sumangga dilajengaken ugi dijangkepi langkung dados artikel rintisan sempurna.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Wiwit tgl 17-13 September 2012 cacahipun absen (3 dina(17, 18,22,23 September 2012) Nyunting 3 dina (19,20,21, September 2012).mtur nuwun lan semangat. Puryono| Pirembagan! 24 September 2012 12.07 (UTC)

Gugur Papat Limpad 2012[besut sumber]

Nuwun sewu JV06 Ardiany Fitri Sholekah, panjenengan sampun dangu boten nyunting dados panjenengan sampun gugur. Menika kontribusi panjenengan. KLIK

Nuwun Chafid pirembagan 19 Februari 2013 12.20 (UTC)