Naraguna:JV001ADi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
ADi and OCHOLL

Hallo,

tepangaken, nama kula Adi, Kula peserta kompetisi menulis artikel "Papat Limpad" saking Jurusan Bahasa dan Sastra jawa, Fakultas Bahasa Dan Seni ,Universitas Negeri Semarang.

Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"