Parembugan Naraguna:JV001ADi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV001ADi!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.02 (UTC)

Pras rembugan 16:54, 21 Maret 2011 (UTC)

Sugeng rawuh, JV001ADi!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.25 (UTC)


Sugeng Rawuh, Sugeng Makarya[besut sumber]

Hai Adi...

Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa sampun diwiwiti dinten menika (27 maret 2011).

Menika Aturan Kompetisi ing Putaran Pertama' Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011-31 Mei 2011. Sabanjure putaran ka-2 mulai diwiwiti Katantuan Puteran Kapisan (Nggawé Artikel Sampurna)

Katantuan Umum:

  1. Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
  2. Artikel Sampurna yaiku artikel kang nduwe 5 rujukan, ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori.
  3. Ing Saben pungkasan ukara kudu diwenehi rujukan.

Peraturan Putaran Pertama:

  1. Sajroning 14 dina pisanan, peserta kudhu nggawe paling sithik 2 artikel sampurna
  2. Dina ka-15 nganti manjing putaran 2, syaraté peserta kudu bisa nggawe artikel sempurna paling sithik 10 artikel

Segeng Makarya... Semangat!!! Nuwun. PL08 Elok rembugan 05:35, 27 Maret 2011 (UTC)

Warteg[besut sumber]

Hai Adi.. Salah setunggaling ciri gaya penulisan ing wikipedia inggih menika dipunwiwiti kanthi judul. Artikel panjenengan ingkang Warteg menika langkung sae bilih ukara kang sepisan dipungantos: ' Warteg utawi Warung Tegal inggih menika salah satunggaling papan sadean ingkang nyediakaken dedhaharan khas kabupaten Tegal.'

Dados, judul menika mesthi ing ngarep ukara. Ampun kesupen gambar, interwiki, kaliyan wikifisasi.

Nuwun. PL08 Elok rembugan 05:52, 29 Maret 2011 (UTC)

Tambahan kantantuan presensi peserta[besut sumber]

Nuwun JV001ADi,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo padha nyunting!!!

Semangat!!!!

Nuwun. PL08 Elok rembugan 02:14, 1 April 2011 (UTC)  

Patroli I[besut sumber]

Halo JV001ADi ...

Menika asil patroli I saking tanggal 27-30 Maret 2011.


Presensi panjenengan wiwit tanggal 27-30 Maret 2011 namung 2. Menawi boten pitados, cobi dipunpirsani ing ngriki.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Warteg - - - - - - Ayo dipunjangkepi supados dados artikel ingkang sae. Menawi kesupen, menika aturan putaran I.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli I

PL08 Elok rembugan 02:19, 1 April 2011 (UTC)

Mlebu log[besut sumber]

Halo Mas Adi, saya ada sedikit saran. Apabila menyunting jangan lupa mlebu log dulu ya, agar suntingan anda terhitung sebagai suntingan JV001ADi yang merupakan peserta Papat Limpad. Demikian saja Mas, semoga sukses. Salam, JV500Ichsan rembugan 14:56, 2 April 2011 (UTC)

Artikel wis ana[besut sumber]

Pulau Jawa wis ana artikelé, coba nyunting waé artikel Pulo Jawa iki utawa gawé jeneng artikel pulo liyané. Biasakna nggolek artikel nganggo menu Golek sing ana nang tengen ndhuwur sakdurungé gawé artikel anyar. Empu rembugan 02:38, 4 April 2011 (UTC)

Rujukan Blog??[besut sumber]

Halo Adi,

Wah artikel Warteg sudah bagus ya, Namun sayang saya menemukan ada salah satu dari rujukan yang kamu pakai itu bersumber dari blog. Sesuai yang saya sampaikan pada saat pelatihan peserta, untuk rujukan, tidak diperbolehkan menggunakan sumber dari blog. Maka dari itu saya menyarankan untuk mengambil sumber lain yang lebih terpercaya atau saya akan hapus sumber dari blog tersebut.


Tetap Semangat.... :p


Maturnuwun. JV400Hendra rembugan 22:11, 8 April 2011 (UTC)

warteg lan cacaban[besut sumber]

Nuwun Adi...

  • Artikel Warteg

Sasaged-sagedipun rujukan saking kalawarti menika dipunjangkepi kaliyan irah-irahan artikel, edisi, lan kacanipun. Tuladha: Warung Tegal. Panjebar Semangat No.51/2009. Kaca 13.

  • Artikel Wadhuk Cacaban

Gambar ingkang wonten artikel menika saking internet nggih? Menawi saged dipungantos kemawon. Prayoginipun, ampun nganggé gambar saking internèt ingkang lisensinipun boten jelas.

Semangat nyunting!!!

Nuwun.PL08 Elok rembugan 07:40, 11 April 2011 (UTC)

Pangeran Purbaya[besut sumber]

Mangga mirsani pamrayogi ing kaca: Dhiskusi:Pangeran Purbaya. Matur nuwun. Pras rembugan 00:33, 15 April 2011 (UTC)

Revisi[besut sumber]

Halo Adi...

Artikel Warteg sampun saé. Artikel menika sampun dipunbenerake kaliyan panitia. Owah-owahanipun saged dipuntingali ing ngriki.

Nuwun.PL08 Elok rembugan 02:25, 22 April 2011 (UTC)

Tapak liman[besut sumber]

Nuwun sewu Mas Adi. Kula mbenakaké sithik kategoriné artikel Tapak liman. Éwah-éwahanipun ing mriki. Matur nuwun, JV500Ichsan rembugan 12:34, 26 April 2011 (UTC)

Patroli jilid II[besut sumber]

Nuwun Adi,

Menika asil patroli jilid II.

  • Presensi

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret-26 April 2011 namung 12, cobi dipunpirsani ing ngriki

  • Cacahing suntingan

Cacahing suntingan panjenengan wiwit tanggal 27 Maret-26April 2011 namung 24 suntingan, cobi dipunpirsani ing ngriki

  • Artikel
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Warteg v v v v v v Artikel sampurna
Tauge - - - - - - Artikel sithik
Wadhuk Cacaban v v v v v v Artikel sampurna
Ki Gedhe Sebayu - - v v v v Artikel durung sampurna
Pangeran Purbaya v - v v v v Artikel durung sampurna
Tapak liman v v v - - - Artikel durung sampurna
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli jilid II

Nuwun. Semangat nyunting! Onigiri cheerleader.gif PL08 Elok rembugan 14:54, 26 April 2011 (UTC)

kadosipun Tapak liman sanès Tapak Liman. Empu rembugan 16:15, 26 April 2011 (UTC)

Rujukan Ki Gedhe Sebayu[besut sumber]

Nuwun Adi,

Artikel Ki Gedhe Sebayu dereng wonten rujukanipun, mangga dipunjangkepi rujukanipun. Nuwun. PL08 Elok rembugan 15:01, 26 April 2011 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat. Empu rembugan 02:03, 1 Mei 2011 (UTC)

NuwunPL 05 SIGIT rembugan 15:29, 3 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran I[besut sumber]

Nuwun,

Kangge putaran I, para pasarta Papat Limpad saged ngirimaken artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi daftar ing ngriki.

Wates ngirimake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011.

Nuwun. PL08 Elok rembugan 03:06, 5 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Pertama[besut sumber]

Nuwun JV001ADi

Panjenenengan dereng ngumpulake artikel pilihan putaran pertama sumangga dipunpilih lan di kirim ting mriki.Pengumpulan paling akhir tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB.Menawi tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB mboten ngumpulake artikel pilihan, panitia ingkang milih.Matur nuwun

Wilujeng Nyunting lan Semangat.Puryono rembugan 01:56, 19 Mei 2011 (UTC)

Artikel Kerjasama Tim[besut sumber]

Mangga kula aturi milih artkel kerjasama tim ing ngriki. Nuwun.... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16:45, 29 Mei 2011 (UTC)

Peraturan Putaran 2 Papat Limpad[besut sumber]

  • Ketentuan Umum:
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan (artikel sempurna) untuk dinilai oleh juri(diperbolehkan mengajukan artikel yang sudah ditulis dari putaran 1)
  2. Memilih 1 artikel kolaborasi yang sudah disediakan oleh panitia.
  3. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  4. Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 200 artikel rintisan
  5. Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori , artikel rintisan minimal 160 kata
  6. Artikel rintisan harus baru tidak melanjutkan yang sudah ada.
  • Peraturan Putaran Kedua:
  1. Artikel kolaborasi:
a. Setiap peserta minimal menyunting sebanyak 15 kali untuk artikel kolaborasi yang dipilih.
b. Jika kurang dari 15 kali, maka nilai kolaborasinya 0, sedangkan jika lebih dari 15, maka akan mendapatkan nilai 10.00.
  • Penilaian:
  1. Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (20%), jumlah artikel rintisan (40%), nilai kerjasama yang dikasih 10%, maka total penilaian kuantitatif = 70%
  2. Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 09:50, 31 Mei 2011 (UTC)

Pengumuman Asil Putaran 1[besut sumber]

Nuwun Sewu, menika asil Putaran 1 ingkang saged dipun pirsani wonten ngriki. Nuwun. Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 03:40, 7 Juni 2011 (UTC)

Presensi Putaran Kedua[besut sumber]

Halo Adi,

Saya ingin memberitahukan perihal presensi kompetisi Papat Limpad untuk Putaran 2 ini. Perlu diketahu bahwa aturan presensi yang berlaku adalah peserta GUGUR jika tidak menyunting selama 7 hari berturut-turut. Oleh karena itu per tanggal 4 Juli 2011, presensi ini akan diberlakukan.

Putaran 2 akan berlangsung hingga tanggal 31 Juli 2011. Mohon diperhatikan dan sekian informasi dari saya. Tetap semangat untuk menyunting dan melanjutkan kompetisi Papat Limpad ini.


Salam,


Hendra Prastiawan Coat of Indonesia.png bicara 19:26, 3 Juli 2011 (UTC)

Ayo Semangat Nyunting[besut sumber]

Ayo Mas ADI Semangat Nyunting.PL09Puryono rembugan 07:22, 4 Juli 2011 (UTC)

Gambar Benyamin S.[besut sumber]

Mas Adi, gambar Benyamin S sudah ditambahkan. Album/poster yang ada wajah artisnya sebenarnya bisa dijadikan alternatif gambar, bila gambar karya sendiri/gambar bebas hak cipta di Commons tidak ditemukan. Unggah saja di Wikipedia jv (jangan di Commons), lalu pilih Jinis lisènsi --> samak album atau poster, dan jangan lupa tambahkan keterangan & pranala pada bagian Ringkesan. Contoh lainnya bisa di lihat di artikel Nyi Tjondro Lukito. Semoga membantu. Salam, JV500Ichsan rembugan 08:59, 19 Juli 2011 (UTC)

Sami-sami Mas Adi. Salam, JV500Ichsan rembugan 03:42, 22 Juli 2011 (UTC)

Artikel Putaran II[besut sumber]

Mas Adi, menika daptar artikel rintisan panjenengan, Klik ing ngriki.

AMpun Supe nyunting artikel gabungan Walisanga. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 07:14, 21 Juli 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran II[besut sumber]

Mangga ngajukake artikel pilihan kangge penilaian Putaran II ing ngriki. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 22:00, 21 Juli 2011 (UTC)

daftar artikel[besut sumber]

Nuwun Adi... Artikel ingkang dipunetang ing putaran II menika artikel rintisan, syaratipun:

  1. Rujukan min.2
  2. Cacahing tembung 160 tembung
  3. Wonten gambar, wikifikasi, interwiki, rujukan, kategori

Artikel ingkang panjenengan damel kathah ingkang sampurna, dados boten dipunetang minangka rintisan. Mugi saged dados priksa.

Nuwun.  Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 16:05, 22 Juli 2011 (UTC)

Saran dari Juri untuk artikel Putaran[besut sumber]

Halo Adi, berikut ada beberapa saran dari juri untuk artikel pilihan kamu pada putaran pertama dulu. (Tapak liman).

Dari Wiki 1:

  1. Wis rada pepak (333 tembung)
  2. Basa Jawa lumayan apik
  3. Campur basa Indonesia: otak, hati, sejuk, pereda demam,bengkak, batuk
  4. Campur basa krama/ngoko: sawer -> ula
  5. Tandha diakritik durung pepak
  6. Wis apik, matur nuwun, ayo nyunting luwih sregeb

Dari Wiki 2:

  • Segi positif: artikel lumayan informatif dengan rujukan yang cukup. Paragraf pembuka juga baik.
  • Segi negatif: bahasa Jawanya kurang baik, terlihat banyak pengaruh Indonesia. Beberapa contoh: Tandhuran iki tukulane mbentuk kaya lembaran-lembaran nyumurupi bentuk bintang. Sifat dan Khasiat.
  • Penulis juga kurang bisa membedakan antara t, d dental dan t, d retrofleks (tarik belakang).

Dari Wiki 3:

  • Teknik penerjemahannya masih sebatas menerjemahkan kata, belum menerjemahkan makna

Pak dhe Har:

  1. Ejaan dibetulkan. Misal: tukul ---> thukul, tandhuran ---> tanduran, ngendhi ---> ngendi, dll.
  2. Diksi. Kandhungan ---> kandhutan, ngandhut, sejuk ---> adhem, kanggo ---> sesuaikan konteks kalimat, pereda ---> ngendhakake, demam ---> adhem panas
  3. Kalimat hendaknya ada subjek dan predikat

Dari Wiki 4:

  1. Terdapat kesalahan penulisan lambang bunyi t, th, dh, dan d. Misalnya pada kata tukul yang semestinya thukul dan ngendhi yang semestinya ngendi.
  2. Interferensi bahasa Indonesia begitu kental, termasuk struktur alimatnya.
  3. Informasikan yang disampaikan dalam setiap aspeknya masih serbaminim.

Semoga bisa menjadi masukan untuk di artikel pilihan untuk putaran II dan III. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 07:51, 27 Juli 2011 (UTC)

Peraturan Putaran 3 Papat Limpad[besut sumber]

  • Ketentuan Umum:
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan (artikel sempurna) untuk dinilai oleh juri(diperbolehkan mengajukan artikel yang sudah ditulis dari putaran 1)
  2. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  3. Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 200 artikel rintisan
  4. Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori , artikel rintisan minimal 160 kata
  5. Artikel rintisan harus baru, tidak melanjutkan yang sudah ada.
  • Penilaian:
  1. Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (30%), jumlah artikel rintisan (40%), maka total penilaian kuantitatif = 70%
  2. Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 09:29, 1 Agustus 2011 (UTC)

Pengumunan Nilai Putaran II[besut sumber]

Halo Adi,

Nilai kompetisi Papat Limpad putaran II sudah keluar lho... Silahkan dilihat di sini. Selamat ya... Tetap semangat di putaran final.

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 02:48, 6 Agustus 2011 (UTC)

Kritik dan Saran dari Juri[besut sumber]

Halo Adi, berikut adalah kritik dan saran dari hasil penilaian putaran II:

  • Juri 1:
  1. Tandha diakritik e banyak yang salah.
  2. kepengker = krama, betulkan jadi ngoko, sadawane = sasuwene, umum = lumrah, -rata = racake, (racake dawane … kang gedhe) moncong = congor, renang = nglangi, guane = gunane, nganake = manake (anggone duwe anak), artine = tegese, bageyan = bagean sring = kerep, udara = hawa, sawer = ula, lairan = nglairake,
  3. Dene ambegane Ichthyosaurus njupuk hawa saka ....... Ichthyosaurus duwe piranti kanggo ngobahake awak sing jenenge kepet, kanggo njaga imbange lan ngendhaleni awak nalika nglangi.
  4. berarti=tegese, mirip=memper, renang=nglangi, guane=gunane, gandha=rangkep, enggal=anyar?; Metu saka babagan dst (INI MAKSUDNYA KURANG JELAS), penampilane=cakrike, artine=tegese, cara nganake kanthi cara nglairake=carane tumangkar srana nglairake; dhewasa=diwasa, ngandung janin=ngandhut calon bayi;nganggo udara kudu asring=nganggo hawa kudu kerep; cara lairan=cara nglairake; pertama kali muncul=wiwitan muncul; rahang=uwang, Fosil balungan sawise iku kawitan dibiwarakake...; Fosil kang ganep sepisanan .....; piyambake=dheweke; telung spesies=spesies (cacah) telu; koeksi=koleksi; didhelok=didelok; dadi fosilduweke negara.
  • Juri 2:
  1. Isih akèh campuran basa Indonesia, antara liya: berarti=tegesé/maknané, kelompok=klompok, mirip=mèmper, punah=cures, pertama kali=sepisanan,
  2. Cara nganggo tandha diakritik isih durung bener: kèwan->kéwan, evolusi->évolusi, gedhe->gedhé, antarane->antarané, ambeganè->ambegané, artinè->tegesé, nganakè->nganakaké, nglahirakè->nglairaké. gawè->gawé, anakè->anaké, ukuranè->ukurané
  3. Isih campuran basa krama: kapengker -> ngoko kapungkur.

Pamilihan lan panulisan tembung isih kurang bener: sawetara (tumrap kira-kira )-> watara, inggek->inggeg

  • Juri 3:
  1. Diksi banyak yang kurang tepat
  2. Teknik terjemahan belum baik, sehingga struktur
  3. kalimat masih mengikuti bahasa asal
  • Juri 4:
  1. Kurang konsisten dalam penggunaan tingkat tutur ngoko. beberapa kali muncul kata-kata bukan ngoko, sperti "piyambake"
  2. Perlu pemaragrafan yang baik untuk memudahkan dan mengenakkan pembaca memahami teks.

Semoga bisa jadi masukan untuk putaran III. Terimakasih. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 08:36, 8 Agustus 2011 (UTC)

Patroli Putaran III Tahap I[besut sumber]

Mas Adi,

Menika asil patroli putaran III tahap I.

  • Presensi

Presensi panjenengan wiwit tanggal 1 - 10 Agustus 2011 namung 3, cobi dipunpirsani ing ngriki

  • Artikel
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Argyrosaurus v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli jilid II

Nuwun. Onigiri cheerleader.gif Semangat nyunting!  Ndut  Crane2.png rembugan 15:11, 10 Agustus 2011 (UTC)

Undangan Buka dan Nyunting Bersama[besut sumber]

Mohon kehadiran saudara pada:

  • hari/ tanggal : Senin/ 22 Agustus 2011
  • tempat : B1 FBS
  • keperluan : Buka bersama dan nyunting bersama

Terimakasih. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 05:30, 18 Agustus 2011 (UTC)

Presensi[besut sumber]

Nuwun Mas ADi,wilujeng nyunting.Nuwun sewu sumangga dipun wiwiti nyunting malih.Presensi panjenengan lowok wiwit tanggal 19 Agustus 2011 - 21 Agustus 2011 (tigang dinten).Presensi lan panyuntingan panjenengan saget dipun preksani KLIK TING MRIKI .Matur Nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 15:01, 21 Agustus 2011 (UTC)

Patroli Artikel[besut sumber]

Nuwun, Mas Adi.

Menika dhaptar artikel rintisan sampurna Mas Adi ing putaran III lan artikel lanjutan (pungkasan/final)

Artikel Rintisan Putaran III

  1. Argyrosaurus
  2. Adelobasileus
  3. Akrofiseter
  4. Aepycamelus

Artikel rintisan ingkang dereng dados/artikel lanjutan (dikembangake)

  1. Charcarodontosaurus
  2. Green Lantern
  3. Kuntawijayandanu
  4. Kujang
  5. Aetiosetus
  6. Iwak Prasajarah

Menawi ajeng mreksani dhaptar artikel panjenengan saget DI KLIK TING MRIKI

Mas adi kedah langkung giat malih,tanggal 10 Oktober 2011 sampun pungkasan lan kudu ngempalake 200 artikel rintisan sempurna.Semangat.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 15:45, 7 September 2011 (UTC)

ARTIKEL PILIHAN PUTARAN III (FINAL)[besut sumber]

Nuwun Mas Adi,

Panjenengan sampun saget ngempalake artikel pilihan Putaran pilihan panjenengan kanthi ngisi TING MRIKI.

Katentuan pangumpulan:

  1. Panjenengan saget ngempalake artikel pilihan uga ngembangake nganthi wates tanggal pangumpulan 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB.
  2. Artikel Pilihan bisa dijupuk saka artikel sempurna ing putaran I lan II (kanthi ketentuan durung diajukake dadi artikel pilihan).
  3. Wates wektu pangumpulan nganthi tanggal 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB, wenawa panjenengan ora ngumpulake ing tanggal iku. Panitia ndhuweni hak milih artikel kanggo di dhaptarake ing draf artikel pilihan.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 22:22, 27 September 2011 (UTC)

Artikel Rintisan Putaran III/Final[besut sumber]

Halo Mas Adi,panjenengan nembe ndamel artikel rintisan ing putaran III/Final, nembe 7 artikel rintisan dadi lan 7 artikel rintisan durun dadi, lan menika dhaptar artikel panjenengan ingkang dereng dadi:

  1. Green Lantern (gambar durung ana, referensi/cathetan suku kurang 1 lan dikembangake malih)
  2. Kuntawijayandanu (gambar durung ana, referensi/cathetan suku kurang 1 lan dikembangake malih)
  3. Iwak Prasajarah (gambar durung ana, referensi/cathetan suku durung ana (anané pranala jaba))
  4. Arandaspis (isi artikel durung ana sumangga dikembangake)
  5. Henry Fairfield Osborn (kurang referensi)
  6. Iwak Prasajarah (Gambar durung ana lan referensi/cathetan suku durung ana (anané pranala jaba))
  7. Pimchanok Leuwisedpaibool (Fern) (referensi/cathetan suku durung ana lan dikembangake malih)

Semangat Nyunting

Uga ampun kesupen artikel pilihan panjenengan dereng ngempalake.Matur nuwun.Salam PL09Puryono| Pirembagan! 17:51, 5 Oktober 2011 (UTC)

Artikel Pilihan[besut sumber]

Matur nuwun Mas Adi, sampun ngempalake artikel pilihan, sukses nggih lan wilujeng nyunting.Ampun kesupen Artikel rintisanipun dipun kembangake ugi ndamel ingkang enggal malih.Salam PL09Puryono| Pirembagan! 6 Oktober 2011 21.50 (UTC)

Putaran III Papat Limpad Bar-baran.[besut sumber]

Nuwun Mas ADi,Pungkasan Nyunting ing Putaran III Papat Limpad ing:

  • Dina : Senin
  • Jam : 12.00 (awan)
  • Tanggal : Tanggal 10 Oktober 2011

Tasih wonten kalih dinten malih kangge ndamel artikel rintisan utawa ngerapekake artikel, sumangga langkung giat lan semangat.Menawi wonten Artikel utawi suntingan ingkang langkung saking katetuan ing ndhuwur panitia ora bakal diitung dadi kontribusine paserta.Matur nuwun.Semangat.Salam PL09Puryono| Pirembagan! 8 Oktober 2011 19.18 (UTC)

Ulem (Undangan) Panutupan Papat Limpad lan Pangumuman Pamenang[besut sumber]

Ulem

Nuwun Wiyosipun,

Panitia Papat Limpad Semarang,angantu-antu keparingipun rawuh panjenengan wonten ing.Panutupan Papat Limpad lan Pangumuman Pamenenang,mbenjing ing:

Dinten :Kamis Wage

Surya kaping :13 oktober 2011

Wekdal :08.00-rampungan

Papan :ing Panggung Kabukak,Fakultas Bahasa Seni UNNES.

Wasana sanget Panitia Papat Limpad ing pangajeng-ajeng mengah rawuh sedaya paserta Papat Limpad I lan Papat Limpad II.

Matur Nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 10 Oktober 2011 22.44 (UTC)

Usul pangangkatan pangurus anyar[besut sumber]

Mas Adi lan para sutresna Wikipedia abasa Jawa, aku ngusulaké pangurus anyar Wikipedia abasa Jawa ing kéné. Nyuwun pamrayoga. Matur nuwun. Pras pirembagan 18 Oktober 2011 00.06 (UTC)