Fenita Arie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Fenita Jayanti
Fenita.jpg
Lair Fenita Jayanti
Pakaryan aktris, presenter
Bojo Arie Untung

Fenita Jayanti kondhang kanthi jeneng Fenita Arie.[1] Jeneng Arie ing mburi jenengé iki katambahan saka jeneng bojoné ya iku Arie Untung.[1] Fenita Arie iku dikenal dadi modhél, presenter, lan bintang filem.[1] Fenita Arie iku wong wadon kang lair nalika tanggal 31 Agustus 1986.[1] Film kang sepisanan kang dibintangi Fenita Arie ya iku filem kang irah-irahané 12:00 AM.[1] Déné acara kang tau dipandhegani déning Fenita Arie kaya ta acara Espresso lan reality show Selebriti Jam kang dibabaraké ing antv.[1] Saliyané iku, Fenita Arie dadi presenter program entertainment kang dibabaraké ing salah sijiné tivi swasta ya iku Insert.[1]

Fenita Arie nikah karo mantan VJ MTV kang saiki dadi aktor kang jenengé Arie Untung.[1] Fenita Arie lan Arie Untung nikah nalika tanggal 5 Fèbruari 2005.[1] Saka pernikahan iki, Fenita Arie nduwé anak loro.[1] Anaké Fenita Arie jenenge Misbareta Fathir Gavin Daffa kang lair nalika tanggal 10 November 2005 lan Misbareta Aisyah Mikhaila kang lair tanggal 5 Maret 2008.[1]

Sawisé Fenita kerja dadi presenter ing donyaning presenter.[2] Arie Untung kerep duwé rasa sujana, awit Fenita katon saya ayu lan akèh kang seneng.[2] Iki béda nalika sadurungé Fenita kerja ing donyaning entertainment.[2] Nalika iku kang kerep cemburu malah Fenita.[2] Fenita cemburu nalika Arie Untung mlaku lan akting karo aktris kang ayu.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k infoselebindo.com(dipunundhuh tanggal 27 Juli 2011)
  2. a b c d e kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 27 Juli 2011)