Arie Untung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Arie Untung
Arie Untung.jpg
Lair Arie Kuncoro Untung
Pakaryan aktor
Bojo Fenita Jayanti
Anak Misbareta Fathir Gavin Daffa
Misbareta Aisyah Mikhaila

Arie Kuncoro Untung biyasa diundang kanthi jeneng Arie Untung (lair 15 Januari 1976; umur 42 taun).[1] Arie Untung iku mantan VJ MTV.[1] Sawisé mandheg saka profèsi VJ MTV, Arie Untung banjur dadi présènter ing acara-acara kang disiyaraké ing tivi.[1] Saliyané iku, Ari Untung uga akting.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Arie miwiti kariré dadi VJ MTV.[1] Sawisé metu saka MTV, Arie Untung banjur mèlu jejaké Dewi Rezer lan Nirina Zubir, VJ MTV kang wiwit mèlu akting ing layar amba.[1] Film kang dibintangi Arie Untung kang sepisanan ya iku filem kang judhulé "Brownies".[1] Film iki diputer nalika taun (2004).[1] Ing filem kang diprodhuksi SinemArt iki, Arie Untung akting dadi tokoh kang jenengé Lilo.[1] Lilo iku bocah lanang kang duwé wateg égois, seneng ngamuk, modherat, rada sinis lan sérius.[1] Film iki uga dijurung juru main-juru main kang duwé bakat kang akting bareng Arie.[1] Artis iki kaya ta Marcella Zalianty, Bucek Depp lan juru main filem kang anyar kang jenengé Philip, Renia lan Ino.[1] Film iki disutradarani Setiawan Hanung Bramantyo.[1] Sawisé main filem kang judhulé "Brownies", Arie Untung banjur main filem kaya ta filem kang judhulé "Barongsai", "Ada Hantu di Sekolah", "Gotcha" lan sinétron "Cintaku Seluas Empang".[1]

Saliyané bisa akting, sarjana tèknik lulusan ISTN iki uga bisa dadi présènter kaya ta mimpin acara kang jenengé "Gong Show" kang disiyaraké ing stasiun tivi swasta Trans TV.[1]

Arie Untung palakrama karo Fenita Arie.[2]

Acara TV[besut | besut sumber]

Acara tivi kang dipandhu Arie Untung:[1]

  • VJ MTV INDONESIA (MTV 2000-2005)
  • Pista (indosiar 1999)
  • LETS DANCE (GTV 2005-2008)
  • POCER (GTV 2008)
  • Your Face Or mine (GTV 2007)
  • SELEB (RCTI 2006)
  • So What Gitu Lho (Trans TV 2006-2007))
  • TAWA SUTRA XL (Antv 2008-2010)
  • MANTAP (Antv 2010)
  • Segeer Beneer (Antv 2010)
  • Gatsby Styling Dance (Trans7 2010-2011)
  • Kampus Extravaganza (Trans TV 2007)
  • Kissvaganza (indosiar 2009)
  • Dr Happy (GTV 2011)
  • Pintu Kejutan (Trans7 2010)
  • TAK TIK BOOM (RCTI 2010)
  • GONG SHOW (Trans TV 2005-2011)
  • TAWA SUTRA FRESH (Antv 2011)
  • lan sapanunggalé

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Arie Untung.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q selebriti.kapanlagi.com(diundhuh tanggal 26 Juli 2011)
  2. ^ celebrity.okezone.com(diundhuh tanggal 26 Juli 2011)