Hengky Tornando

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hengky Tornando
Hengky tornado baby silvia-20070927-001-wawan.jpg
LairHusain Habib Asgar
Pakaryanaktor
Taun aktif1987-sekarang
BojoBaby Zelvia

Hengky Tornando (lair ing Cianjur, 29 April 1963; umur 58 taun).[1] Hengky Tornando iku salah sijiné aktor Indonesia.[1] Hengky nduwéni jeneng asli ya iku Husain Habib Asgar.[1] Hengky Tornando iku bojoné aktris Baby Zelvia.[1] Hengky krama karo Baby Zelvia nalika tanggal 9 Oktober 1992.[1] Sadurungé krama karo Hengky, Baby wis tau krama lan nduwéni anak kang cacahé loro ya iku Felicia lan Felicita.[1] Nalika krama karo Hengky, Baby duwé anak kang cacahé telu.[1] Anake Hengky saka kramané karo Baby ya iku Farah, Nazelia, lan Khadafy.[1] Kramane Hengky lan Baby nalika iku tau ditutup-tutupi.[1] Iki amarga sadurungé krama karo Baby, Hengky dijodhohake karo sepupune lan Hengky banjur krama karo sepupuné nalika tanggal 21 Juni 1993.[1] Nalika kramané karo Baby kebongkar, para artis ora setuju anané poligami.[1] Nanging kramané Hengky karo sepupuné ora suwé banjur pegatan.[1] Nanging saka kramané karo sepupuné, Hengky nduwéni anak kang cacahé siji.[1]

Nalika sasi Mèi 2001, Hengky kecekel pulisi nalika nggawa shabu-shabu.[2] Sawisé dikunjara kang suwené setaun, Hengky banjur ditokake.[2] Hengky banjur nglakoni kagiyatan bisnis lan keagamaan.[2] Saliyané iku, Hengky uga sregep nekani taushiyah kanggo ngisi lan nambah ngèlmu agama lan ngundhakaké iman.[2] Nalika ing kunjara, Baby kerep niliki Hengky ing LP Tangerang.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 4 September 2011)
  2. a b c d e kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 4 September 2011)