Baby Zelvia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baby Zelvia
Baby zelvia.jpg
Pakaryanaktris
Taun aktif1977-sekarang
BojoHengky Tornando

Baby Zelvia (lair ing Ujungpandang, 1961) iku artis kang asalé saka Indonésia.

Sinetron[besut | besut sumber]