Pimchanok Leuwisedpaibool (Fern)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Pimchanok Luevisadpaibul
Pimchanok Leuwisedpaibul.jpg
Baifern Pimchanok (พิมพ์ชนก ลือวิเศษไพบูลย์)
Lair Pimchanok Leuvisadpaibul
30 Sèptember 1992 (umur 23)
Thailand
Jeneng liya Fern
Pakarya Actress
Taun akarya 2009-present
Situs jaringan http://www.fanfern.in.th/ http://baifern-fanclub.com/

Pimchanok Leuwisedpaibool (Thai:พิมพ์ชนก ลือวิเศษไพบูลย์) (lair ing tanggal 30 September taun 1992) utawi ingkang langkung tinepang kanthi asma Baifern Pimchanok inggih punika salah satunggaling artis wadon ingkang paling kondhang ing Thailand. Baifern utawi Fern kondhang sepisanan lumantar paragane kalawan Mario Maurer wonten film First Love (Little Thing Called Love).


Pranala Jaba[sunting | besut sumber]