Pimchanok Leuwisedpaibool (Fern)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pimchanok Luevisadpaibul
Pimchanok Leuwisedpaibul.jpg
Baifern Pimchanok (พิมพ์ชนก ลือวิเศษไพบูลย์)
LairPimchanok Leuvisadpaibul
(1992-09-30) 30 Sèptèmber 1992 (umur 26)
Thailand
Jeneng liyaFern
PakaryanActress
Taun aktif2009-present
Sana jaringanhttp://www.fanfern.in.th/

Pimchanok Leuwisedpaibool (Thai:พิมพ์ชนก ลือวิเศษไพบูลย์) (lair ing tanggal 30 September taun 1992) utawi ingkang langkung tinepang kanthi asma Baifern Pimchanok inggih punika salah satunggaling artis wadon ingkang paling kondhang ing Thailand. Baifern utawi Fern kondhang sepisanan lumantar paragane kalawan Mario Maurer wonten filem First Love (Little Thing Called Love).

Pranala njaba[besut | besut sumber]