Pimchanok Leuwisedpaibool (Fern)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pimchanok Luevisadpaibul
Pimchanok Leuwisedpaibul.jpg
Baifern Pimchanok (พิมพ์ชนก ลือวิเศษไพบูลย์)
Lair Pimchanok Leuvisadpaibul
(1992-09-30) 30 Sèptèmber 1992 (umur 24)
Thailand
Jeneng liya Fern
Pakaryan Actress
Taun aktif 2009-present
Sana jaringan http://www.fanfern.in.th/ http://baifern-fanclub.com/

Pimchanok Leuwisedpaibool (Thai:พิมพ์ชนก ลือวิเศษไพบูลย์) (lair ing tanggal 30 September taun 1992) utawi ingkang langkung tinepang kanthi asma Baifern Pimchanok inggih punika salah satunggaling artis wadon ingkang paling kondhang ing Thailand. Baifern utawi Fern kondhang sepisanan lumantar paragane kalawan Mario Maurer wonten film First Love (Little Thing Called Love).

Pranala njaba[besut | besut sumber]