Mario Maurer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mario Maurer
Mario Maurer at Ride For Nepal.jpg
Asma wiyosan Mario Maurer
Miyos (1988-12-04) 4 Dhésèmber 1988 (umur 27)
 Thailand Thailand
Asma sanès Nuttavut Maurer
Pakaryan Aktor, modhel, penyanyi
Taun aktif 2004-...
Situs resmi http://www.oohmario.com/

Mario Maurer (Basa Thai: มาริโอ้ เมาเร่อ), miyos tanggal 4 Desember 1988 ing Bangkok, Thailand, nggih punika salah setunggalipun aktor, modhel, lan penyanyi saking Thailand. Asmanipun milai dipunmangertos kaliyan publik kawiwitan sabibaripun mbintangi film The Love of Siam ingkang dipunputer taun 2007 kapungkur.

Babad film[besut | besut sumber]

Taun Irah-irahan Peran Cathetan
2007
The Love of Siam Tong
2008
Friendship Singha
4 Romance Mhee Bageyan Joob
2009
Buppha Return Rang

Penghargaan[besut | besut sumber]

Taun Acara Penghargaan Asil Film
2008
Asian Film Awards Aktor Pendhukung Paling Apik Nomine The Love of Siam
Starpics Thai Films Awards Aktor Paling Apik Menang[1]
Bangkok Critics Assembly Aktor Paling Apik Nomine[2]
Star Entertainment Awards Aktor Paling Apik Nomine[3]
Cinemanila International Film Festival Aktor Paling Apik Menang[4]
2009 Top Awards 2008 Aktor Mundhak Kawentar Menang[5] Friendship

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Njaban rangkah[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mario_Maurer&oldid=1094660"