Ben Kasyafani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ben Kasyafani
Ben Kasyafani.jpg
Pakaryan VJ MTV
Pembawa acara TV
Bojo Marshanda

Ben Kasyafani (lair ing Jakarta, 4 Juli 1983; umur 36 taun) iku salah sijiné panatacara saka Indonésia. Dhèwèké iku VJ MTV, dhèwèké bisa mlebu donya hiburan amarga mèlu aacara MTV VJ Hunt 2007.[1] Ben Kasyafani nikah karo Marshanda, nalika dina Sabtu tanggal, 2 April 2011, jam 11:25 Hotèl Sofyan Betawi, Mèntèng, Jakarta Pusat.[1] Sadurungé, Ben Kasyafani dadi VJ MTV, dhèwèké dadi penyiar ing Radio Prambors, Jakarta lan panatacara ing televisi.[1] Ben kuliah ing Fakultas Hukum Universitas Pelita Harapan, Tangerang.[1] Ora namung dadi panatacara, Ben uga tau dadi paraga ing filem kang irah-irahé Musik Hati, ing taun 2008.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang tau dibintangi Ben Kasyafani[1]:

  • Musik Hati dirilis taun 2008

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f biografi Ben Kasyafani dipununduh tanggal 11 September 2011