Ben Kasyafani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ben Kasyafani
Ben Kasyafani.jpg
PakaryanVJ MTV
Pembawa acara TV
BojoMarshanda

Ben Kasyafani (lair ing Jakarta, 4 Juli 1983; umur 36 taun) iku salah sijiné panatacara saka Indonésia. Dhèwèké iku VJ MTV, dhèwèké bisa mlebu donya hiburan amarga mèlu aacara MTV VJ Hunt 2007.[1] Ben Kasyafani nikah karo Marshanda, nalika dina Sabtu tanggal, 2 April 2011, jam 11:25 Hotèl Sofyan Betawi, Mèntèng, Jakarta Pusat.[1] Sadurungé, Ben Kasyafani dadi VJ MTV, dhèwèké dadi penyiar ing Radio Prambors, Jakarta lan panatacara ing televisi.[1] Ben kuliah ing Fakultas Hukum Universitas Pelita Harapan, Tangerang.[1] Ora namung dadi panatacara, Ben uga tau dadi paraga ing filem kang irah-irahé Musik Hati, ing taun 2008.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang tau dibintangi Ben Kasyafani[1]:

  • Musik Hati dirilis taun 2008

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f biografi Ben Kasyafani dipununduh tanggal 11 September 2011