Peter Ho

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Peter Ho
何潤東.JPG
Peter Ho (in white) at the Remember Loved autography meet
Jeneng Cina 何潤東 (Tradhisional)
Jeneng Cina 何润东 (Prasaja)
Pinyin Hé Rùndōng (Mandarin)
Jyutping Ho4 Jeon6-dung1 (Kanton)
Asal Republic of China, (Taiwan)
Pakaryan Singer, actor, model
Genre Mandopop
Taun aktif 1994–present

Peter Ho Jun-tung lair tanggal 13 Sèptember 1975 (umur 40) dheweké aktor lan penyanyi saka Taiwan Lair ning Los Angeles, California sekolah ning Ontario College of Art and Design.[1] Dheweké lair ning Los Angeles, California lan gedhe ning Taiwan lan Kanada.[1] Dheweké nempuh pendidikan ing Ontario College jurusan seni lan désain, banjur dheweké miwiti karir nyanyiné sakwisé ditawari kontrak rekaman déning sawijining bar karaoké.[1]

Awit debuté ning taun 1998, dheweké wis ngrilis pitung album lan mbintangi 25 film lan serial televisi, kaya Wind and Cloud, Crouching Tiger, Hidden Dragon, One Meter Sunshine, lan The Young Warriors.[1]

Dheweké uga tau tampil ning Tokusatsu ning serial “ Komen Rider 555: Paradise Lost” meranaké Leo, Komen Rider non Jepang kang kaping pisanan.[1] Sawisé iku, dheweké mlebu sekolah ning Dominican Internasional School ning Taipei.[1]

FILMOGRAFI[sunting | besut sumber]

Film-film kang tau dibintangi déning Peter Ho[1][2]:

  • The Lovers (1994)
  • Truth about Jane & Sam(1994)
  • Déjà vu (1999)
  • When I Fall in Love With Both (1999)
  • Born to Be King (2000)
  • Dark War (2000)
  • T.R.Y (2002)
  • Secret Pursuit (2003)
  • Kamen Rider 555: Paradise Lost (2004)
  • One Missed Call 2 (2005)
  • My DNA Says I Love You (2007)
  • Rice (2009)
  • Sophie's Revenge (2009)
  • My Belle Boss (2010)
  • Once Upon a Time in Tibet (2010)
  • The Monkey King (2011)

DISKOGRAFI[sunting | besut sumber]

Diskografi déning Peter Ho[1][2] :

  • The Start Of A Dream (1998)
  • Love Of Missing You (1998)
  • Truth (1998)
  • What Can I Do Without You (1999)
  • HEY! LOVER (1999)
  • Everytime I Miss You (2000)
  • Dear Friends (2003)
  • Black Wings (2007)
  • Say To You (2007)
  • I Only Care For You (20080
  • Love Me Again Please (2008)
  • Can't Hide (2009)
  • Lovers' Song (2009)
  • Imagination (2009)
  • I Remember I Had Been In Love Before (2010)

Cathetan Suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h (id)Biografi Peter Ho Jun-tung dipununduh tanggal 14 Agustus 2011
  2. ^ a b (id)vidio Peter HO dipununduh tanggal 14 Agustus 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Peter_Ho&oldid=1008586"