Olivia Lubis Jensen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Olivia Lubis Jensen
Olivia Lubis Jansen.jpg
LairOlivia Lubis Jensen
Pakaryanaktris, model, presenter
Taun aktif2009 - saiki
Wong tuwaBenny Jensen lan Viverina Lubis
Sana jaringanhttp://twitter.com/OliveJensen

Olivia Lubis Jensen (lair ing Dhènemarken, 11 April 1993; umur 27 taun) ya iku artis Indonesia, Dhèwèké artis anyaran ning dunya seni peran Indonésia.[1] Dhèwèké Putri saka pasangan Benny Jensen lan Viverina Lubis.[1] Olivia wiwit karir dadi model ning majalah rumaja.[1]

Karir aktris kalairan Denmark, 11 April 1993 iki ora ana hambatan.[1] Ning casting filem, dhèwèké langsung kapilih dadi pameran mligi ning filem BUKAN CINTA BIASA.[1] Ora namung dadi pameran utama , dhèwèké uga tampil ning video klip Bukan Cinta Biyasa kang digawakaké déning Afgan.[1] Tetembangan iki dadi theme song filem iki uga.[1]

Saiki Olivia duwé sodara kembar, sodarané manggon ning Bandung lan dingerteni manawa sodara kembaré iku salah siji siswi Bandung International School.[1] Nanging kanggo kaseimbangan kariré, akiré Olivia mutusaké kanggo pindah maring Jakarta.[1]

Sawisé pidah maring Jakarta, artis kang duwé rong kewarganagaraan iki luwih akèh olih tawaran main filem.[1] Ning taun 2009, wis ana rong filem kang diperanaké.[1] Salah sijiné KEMBANG PERAWAN lan CINTA 2 HATI, ning kana dhewké lan Afgan didadekaé siji ning filem produksi Wanna B Production, CINTA 2 HATI.[1] Manawa sadurungé Olivia sok metu ning layar lebar, saiki aktingé wis bisa dinikmati ning layar kaca liwat sinétron strippingé kang pisanan iki, HAFIZAH.[1]

Taun 2011, Olivia ngerencanakaké kanggo kuliyah ning Australia.[2] Dhèwèké mutusaké cuti ning dunya akting kanggo fokus kuliyah.[2] Taun 2011, dhèwèké kelas teluning Australian Internasional School.[2] Mbiyen dhèwèké ngrasa manawa dhèwèké wis kajebak ning kagiyatan dunya hiburan, pernah ngerasakaké rasa males kanggo sinau.[2] Saiki dhèwèké sadar manawa pandidikan iku wigati, mula saiki dhèwèké meluni kursus [[TOEFL}} supaya taun ngarep bisa kuliyah ning Australia.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Sinetron[besut | besut sumber]

FTV[besut | besut sumber]

Model Video Clip[besut | besut sumber]

Host Program[besut | besut sumber]

Iklan[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m biografi olivia jensen dipununduh tanggal 18 Juli 2011
  2. a b c d e Olivia Jensen Rencanakan Kuliah di Australia dipununduh tanggal 18 Juli 2011