Olivia Lubis Jensen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Olivia Lubis Jensen
Olivia Lubis Jansen.jpg
Lair Olivia Lubis Jensen
Pakaryan aktris, model, presenter
Taun aktif 2009 - saiki
Wong tuwa Benny Jensen lan Viverina Lubis
Sana jaringan http://twitter.com/OliveJensen

Olivia Lubis Jensen (lair ing Dhènemarken, 11 April 1993; umur 26 taun) ya iku artis Indonesia, Dhèwèké artis anyaran ning dunya seni peran Indonésia.[1] Dhèwèké Putri saka pasangan Benny Jensen lan Viverina Lubis.[1] Olivia wiwit karir dadi model ning majalah rumaja.[1]

Karir aktris kalairan Denmark, 11 April 1993 iki ora ana hambatan.[1] Ning casting filem, dhèwèké langsung kapilih dadi pameran mligi ning filem BUKAN CINTA BIASA.[1] Ora namung dadi pameran utama , dhèwèké uga tampil ning video klip Bukan Cinta Biyasa kang digawakaké déning Afgan.[1] Tetembangan iki dadi theme song filem iki uga.[1]

Saiki Olivia duwé sodara kembar, sodarané manggon ning Bandung lan dingerteni manawa sodara kembaré iku salah siji siswi Bandung International School.[1] Nanging kanggo kaseimbangan kariré, akiré Olivia mutusaké kanggo pindah maring Jakarta.[1]

Sawisé pidah maring Jakarta, artis kang duwé rong kewarganagaraan iki luwih akèh olih tawaran main filem.[1] Ning taun 2009, wis ana rong filem kang diperanaké.[1] Salah sijiné KEMBANG PERAWAN lan CINTA 2 HATI, ning kana dhewké lan Afgan didadekaé siji ning filem produksi Wanna B Production, CINTA 2 HATI.[1] Manawa sadurungé Olivia sok metu ning layar lebar, saiki aktingé wis bisa dinikmati ning layar kaca liwat sinétron strippingé kang pisanan iki, HAFIZAH.[1]

Taun 2011, Olivia ngerencanakaké kanggo kuliyah ning Australia.[2] Dhèwèké mutusaké cuti ning dunya akting kanggo fokus kuliyah.[2] Taun 2011, dhèwèké kelas teluning Australian Internasional School.[2] Mbiyen dhèwèké ngrasa manawa dhèwèké wis kajebak ning kagiyatan dunya hiburan, pernah ngerasakaké rasa males kanggo sinau.[2] Saiki dhèwèké sadar manawa pandidikan iku wigati, mula saiki dhèwèké meluni kursus [[TOEFL}} supaya taun ngarep bisa kuliyah ning Australia.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Sinetron[besut | besut sumber]

FTV[besut | besut sumber]

Model Video Clip[besut | besut sumber]

Host Program[besut | besut sumber]

Iklan[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m biografi olivia jensen dipununduh tanggal 18 Juli 2011
  2. a b c d e Olivia Jensen Rencanakan Kuliah di Australia dipununduh tanggal 18 Juli 2011