Bugatti Veyron

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Bugatti Veyron
Bugatti Veyron - BCN motorshow 2009.JPG
Prodhusèn Bugatti Automobiles lan Volkswagen Group (perusahaan indhuk)
Parusahan indhuk Volkswagen Group
Mangsa sajroning produksi 2005–saiki (Bugatti Veyron 16.4 pungkasan payu)
Perakitan Molsheim, Alsace, Prancis
Modhèl sakdurungé Bugatti EB110
Klas montor sport
Wangun rangka Standard: 2-lawang coupé
Variant: targa top
Layout Longitudinal mid-engine,
permanèn all-wheel drive
Mesin Standard:
Transmisi 7-karikatan DSG sekuensial
Let sumbu rodha 2,710 mm (106.7 in)
Dawa 4,462 mm (175.7 in)
Amba 1,998 mm (78.7 in)
Dhuwur 1,159 mm (45.6 in)
Bobot kothong 1,888 kg (4,162 lb)
Kapasitas bahan obong 0.5 L (0.1 imp gal; 0.1 U.S. gal)
Desainer Jozef Kaban

Bugatti Veyron EB 16.4 ya iku montor kanggo touring.[1] Vèrsi super Sport ya iku montor paling banter ing donya, amarga banter paling dhuwur bisa nganti 431,07 km / jam (267,85 mph). Vèrsi asliné duwé banter paling dhuwur nganti 408,00 km/jam (253,52 mph).[1] Iki duwé jeneng (Montor Dhékade) 2000-2009 nganggo gear program tivi BBC Top.[1] Digawé lan dikembangaké saka Grup Volkswagen Jerman lan diprodhuksi karo Bugatti Automobiles SAS sing markasé ing Château Saint Jean ing Molsheim (Alsace, Prancis), désainer kepala Veyron ya iku Hartmut Warkuss, lan èkstèrior dirancang déning Jozef Kaban Volkswagen, akèh gawéan rékayasa sing dilakoni ing bimbingan mantan insinyur Peterblit lan saiki Bugatti tèhnik kepala Wolfgang Schreiber.[1] Ana varian mirunggan sing diprodhuksi, kalebu loro pucuk Targa. Ing sasi Dhésèmber 2010, Bugatti miwiti nawakaké calon sing nuku.[1] Bisa nyelarasake warna èkstèrior lan intérior sing migunakaké aplikasi Veyron 16.4 Configurator ing situs resmi marque.[1]

Jeneng[besut | besut sumber]

Montor iki dijenengi saka pambalap Prancis Pierre Veyron, sing wis menangaké 24 Jam Le Mans ing taun 1939 lan mbalap kanggo perusahaan Bugatti asli.[1]

Spésifikasi lan performa[besut | besut sumber]

Veyron duwé mesin 16 silindher, padha karo loro pojok sempit mesin V8 sing digabungaké karo konfigurasi W.[1] Saben silindher duwé papat katup kanggo sewidhak papat, nanging konfigurasi V8 owah saéngga digunakaké loro camshaft overhead kanggo ndhongkrak loro bank silindher saéngga totalé dadi papat camshaft diperlokaké. Mesin diwènèhi tenaga saka bi-turbocharger lan mindhahaké 7.993 sentimeter kubik (487,8 cu in), nganggo 86 pasagi kanggo 86 mm (3,4, gedhéné 4,4 in) bore lan stroke.[2] Tranmisi kopling gandha langsung-shift gearboz dikendhalèkake komputer otomatis karo pitu rasio rodha untu, nganggo gayung magnésium ing mburi kemudhi lan wektu nggèsèré kurang luwih 150 milidetik, sing diyasa saka Ricardo Inggris ketimbang Borh-Warner, sing dirancang DSG enem banteré sing digunakaké karo Marques utama Grup Volkswagen.[1] Veyron bisa diobahaké ing modhus semi utawa kebak sak kebaké kanthi otomatis. Tranmisi digenti butuh biaya kurang luwih € 120.000.[1] Iku uga duwé papat rodha permanèn sing nggunakaké sistem Traksi Haldex.[1] Nggunakaké Michelin PAX run ban mirunggan, dirancang kanggo ngakomodhasi banteré Veyron, béya sing diandharaké kurang luwih 25.000 per sèt. Nggantiné ban mung bisa ing Prancis, kanggo layanané iku mau dibutuhaké béya € 70.000.[1] Total boboté 2,034.8 kg (£ 4486).[1] Iki ndadèkake montor kuwat kangao rasio bobot, miturut Volkswagen Group, saka 446,3 tenaga jaran metrik (328 kW; 440 bhp). Per ton.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n www.caranddriver.com(diundhuh tanggal 5 Agustus 2011) Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; jeneng "internet1" diwedharaké ping bola-bali déné isiné béda
  2. www.topspeed.com(diundhuh 6 Agustus 2011)