Daniel Mananta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Daniel Mananta
Daniel mananta.jpg
Lair Daniel Mananta
Jeneng liya VJ Daniel
Pakaryan pembawa acara, VJ MTV
Taun aktif 2003-saiki

Daniel Mananta (ing MTV biyasa diundang VJ Daniel; lair ing Jakarta, 14 Agustus 1981; umur 37 taun).[1] Daniel Mananta ya iku salah sijiné présènter kang asalé saka Indonésia.[1] Kariré diwiwiti nalika Daniel dadi VJ ing MTV Indonésia.[1] Daniel dadi VJ wiwit sasi Mèi 2003.[1] Daniel iku lulusan saka Univèrsitas Edith Cowan Perth, Australia.[1] Saliyané dadi VJ, Daniel uga ngembangaké kariré kanthi akting.[1] Daniel banjur main ing sinétron kang judhulé I Love U Boss.[1] Wong lanang kang nduwé awak atlètis lan sixpack iki duwé awak kang dhuwuré 180 cm.[1]

Kariré sangsaya misuwur nalika Daniel dadi présènter ing acara Indonesian Idol wiwit mangsa katelu nalika taun 2006 nganti taun 2010.[1] Nalika iku, Daniel Mananta nggentèni présènter Irgy Ahmad Fahrezi.[1] Daniel Mananta seneng karo musik J-Rock lan Jazz.[1] Saliyané iku, Daniel uga seneng karo kabudayan Jepang, maca komik lan bal-balan.[1] Saliyané iku Daniel uga tau akting layar amba ing filem kang judhulé "Rumah Dara".[1] Film iki digawé nalika taun 2010. Film iki kang ndadèkaké Daniel Mananta banjur seneng akting.[1] Nalika sasi Fèbruari taun 2007, Daniel ketemu karo salah siji pimpinan MTV.[1] Prastawa iki kang ndadèkaké Daniel bisa duwé karir dadi VJ MTV.[1]

Nalika lagi syuting stripping Daniel nduwé akal kanggo modhifikasi mobilé dadi ruwangan kang ora mboseni.[2] Contoné, Daniel mènèhi TV lan PS supaya nalika lèrèn syuting Daniel bisa main game saéngga ora bosen.[2]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Daniel Mananta tau pacaran karo kancané kang padha-padha nduwé karir dadi VJ MTV ya iku VJ Marissa.[1] Nanging gegayutan iki banjur pedhot.[1]

Sinétron[besut | besut sumber]

Sinétron kang dibintangi Daniel Mananta.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Filn kang dibintangi Daniel Mananta.

Iklan[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s VJ Daniel Akan Memandu Acara 'INDONESIAN IDOL 2006'(diundhuh tanggal 19 Juli 2011) Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; jeneng "internet1" diwedharaké ping bola-bali déné isiné béda
  2. a b tabloidbintang.com(diundhuh tanggal 19 Juli 2011)