Daniel Mananta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Daniel Mananta
Daniel mananta.jpg
Lair Daniel Mananta
Jeneng liya VJ Daniel
Pakaryan pembawa acara, VJ MTV
Taun aktif 2003-saiki

Daniel Mananta (ing MTV biyasa diundang VJ Daniel; lair ing Jakarta, 14 Agustus 1981; umur 36 taun).[1] Daniel Mananta ya iku salah sijiné présènter kang asalé saka Indonésia.[1] Kariré diwiwiti nalika Daniel dadi VJ ing MTV Indonésia.[1] Daniel dadi VJ wiwit sasi Mèi 2003.[1] Daniel iku lulusan saka Univèrsitas Edith Cowan Perth, Australia.[1] Saliyané dadi VJ, Daniel uga ngembangaké kariré kanthi akting.[1] Daniel banjur main ing sinétron kang judhulé I Love U Boss.[1] Wong lanang kang nduwé awak atlètis lan sixpack iki duwé awak kang dhuwuré 180 cm.[1]

Kariré sangsaya misuwur nalika Daniel dadi présènter ing acara Indonesian Idol wiwit mangsa katelu nalika taun 2006 nganti taun 2010.[1] Nalika iku, Daniel Mananta nggentèni présènter Irgy Ahmad Fahrezi.[1] Daniel Mananta seneng karo musik J-Rock lan Jazz.[1] Saliyané iku, Daniel uga seneng karo kabudayan Jepang, maca komik lan bal-balan.[1] Saliyané iku Daniel uga tau akting layar amba ing filem kang judhulé "Rumah Dara".[1] Film iki digawé nalika taun 2010. Film iki kang ndadèkaké Daniel Mananta banjur seneng akting.[1] Nalika sasi Fèbruari taun 2007, Daniel ketemu karo salah siji pimpinan MTV.[1] Prastawa iki kang ndadèkaké Daniel bisa duwé karir dadi VJ MTV.[1]

Nalika lagi syuting stripping Daniel nduwé akal kanggo modhifikasi mobilé dadi ruwangan kang ora mboseni.[2] Contoné, Daniel mènèhi TV lan PS supaya nalika lèrèn syuting Daniel bisa main game saéngga ora bosen.[2]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Daniel Mananta tau pacaran karo kancané kang padha-padha nduwé karir dadi VJ MTV ya iku VJ Marissa.[1] Nanging gegayutan iki banjur pedhot.[1]

Sinétron[besut | besut sumber]

Sinétron kang dibintangi Daniel Mananta.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Filn kang dibintangi Daniel Mananta.

Iklan[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s VJ Daniel Akan Memandu Acara 'INDONESIAN IDOL 2006'(diundhuh tanggal 19 Juli 2011) Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; jeneng "internet1" diwedharaké ping bola-bali déné isiné béda
  2. ^ a b tabloidbintang.com(diundhuh tanggal 19 Juli 2011)