Parembugan Naraguna:JV04EkoRohmanto1

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugeng rawuh, JV04EkoRohmanto1!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.50 (UTC)

 SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 22 September 2012 02.57 (UTC)

Patroli Puteran Pisanan (17 September - 24 Maret 2013)[besut sumber]

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Jumlah tembung Katrangan
1 JKT48 32 ana ana ana ana ana wis ana 300 tembung Artikel Sempurna
2 Delima Rizky 3 ana ana ana ana durung ana 253 tembung Kembangake maneh
3 Nabilah Ratna Ayu Azalia 2 ana ana ana ana ana ana 186 tembung Kembangake maneh
4 Tèknisi ana durung ana durung ana ditambah maneh ana durung ana 140 tembung Kembangake maneh
5 Tèknisi komputer durung ana ana durung ana ditambah maneh ana durung ana 58 tembung Kembangake maneh
6 Ponytail to shushu 3 v durung ana ditambah maneh ana durung ana 67 tembung Kembangake maneh
7 Sumberrejo, Kemiling, Bandar Lampung durung ana durung ana durung ana ditambah maneh durung ana durung ana durung ana 300 tembung Kembangake maneh
8 Beringin Raya, Kemiling, Bandar Lampung durung ana durung ana durung ana ditambah maneh durung ana durung ana durung ana 300 tembung Kembangake maneh
9 Aktuator durung ana v v ditambah maneh v v wis ana 300 tembung Kembangake maneh
10 Devi Kinal Putri 2 v durung ana ditambah maneh ana durung ana 262 tembung Kembangake maneh
11 Motor DC Magnet Permanen durung ana v durung ana ditambah maneh durung ana durung ana durung ana 300 tembung Kembangake maneh
12 Mikroprosèsor durung ana durung ana durung ana ditambah maneh durung ana durung ana durung ana 300 tembung Kembangake maneh
13 Robot Mobile - - - ditambah maneh - - durung ana 300 tembung Kembangake maneh
14 Hary Tanoesoedibjo - - v ditambah maneh - - durung ana 300 tembung Kembangake maneh
15 Motor DC Stepper - - v ditambah maneh - - durung ana 300 tembung Kembangake maneh
16 Rica Leyona - - v ditambah maneh - - durung ana 300 tembung Kembangake maneh
17 Sensor - v v ditambah maneh - - durung ana 300 tembung Kembangake maneh
18 Kumparan - v v ditambah maneh v - durung ana 300 tembung Kembangake maneh
19 West Bromwich Albion F.C 3 v v ditambah maneh v - durung ana 300 tembung Kembangake maneh
20 Motor DC Servo - v v ditambah maneh - - durung ana 300 tembung Kembangake maneh
21 Partai Nasional Demokrat 6 v v ditambah maneh durung ana - 182 tembung Kembangake maneh
22 Beby Chaesara Anadila - v v ditambah maneh v - 182 tembung Kembangake maneh
23 JKT48 12 v v v v v 1223 Artikel Sempurna
24 Motor DC Direer Drive - v v ditambah maneh - - 9 tembung Kembangake maneh
25 Atmel AVR 6 v v ditambah maneh durung ana - 680 tembung Kembangake maneh
26 Atmel 2 v v ditambah maneh durung ana - 12 tembung Kembangake maneh
27 Ayana Shahab - v v ditambah maneh - - 162 tembung Kembangake maneh
28 Cindy Gulla - v v ditambah maneh - - durung ana 300 tembung Kembangake maneh
29 Analog to Digital Converter - v v ditambah maneh - - durung ana 300 tembung Kembangake maneh
30 Digital-to-Analog Converter - v v ditambah maneh - - durung ana 300 tembung Kembangake maneh
31 Ainol - v v ditambah maneh - - durung ana 300 tembung Kembangake maneh
32 NOVO7 - v v ditambah maneh - - durung ana 300 tembung Kembangake maneh
33 Komparator - v v ditambah maneh - - durung ana 300 tembung Kembangake maneh
34 Tegangan - v v ditambah maneh - - 74 tembung Kembangake maneh
35 Neneng Rosediana 7 - v ditambah maneh v - 163 tembung Kembangake maneh
36 Mandriva Linux 3 v v ditambah maneh v - 206 tembung Kembangake maneh
37 Jessica Vania Widjaja 3 v v ditambah maneh - v wis ana 300 tembung Kembangake maneh
38 Nexus 6 v v ditambah maneh v v 96 tembung Kembangake maneh
39 Mikrokontroler - v - ditambah maneh - v wis ana 300 tembung Kembangake maneh
40 PCLinuxOS 3 v v v - v wis ana 300 tembung Kembangake maneh
41 Inazuma Eleven (Manga) - - - v v v wis ana 300 tembung Kembangake maneh
42 Bioloid 8 v v v v v wis ana 300 tembung Artikel sempurna
43 Advance Micro Device 11 v v v - v wis ana 300 tembung Kembangake maneh
44 Diasta Priswarini 2 v v v - v wis ana 300 tembung Kembangake maneh
45 Sendy Ariani 5 v v v v v wis ana 300 tembung Artikel sempurna
46 Aktuator Tenaga Pneumatik - v v v v - lagi ana 285 tembung Kembangake maneh
47 Aki Takajo 6 v v v v v wis ana 300 tembung Artikel sempurna
48 Melody Nurramdhani Laksani 4 v v v v v wis ana 300 tembung Artikel rintisan
49 Frieska Anastasia Laksani 3 v v v v v wis ana 300 tembung Artikel rintisan
50 Sensor Binèr - v - - - - ana 48 tembung Kembangake maneh
51 Delusi 9 v v v v v wis ana 300 tembung Artikel sempurna
52 Nao (robot) 13 v v v v v wis ana 300 tembung Artikel sempurna
53 Ghaida Farisya 2 v v v v - ana 209 tembung Kembangake maneh
54 QRIO 3 v v v v v wis 300 tembung Artikel rintisan
55 Jessica Veranda Tanumihardja 1 v v v v - wis ana 300 tembung Kembangake maneh
56 Rezky Wiranti Dhike 5 v v v v v wis ana 300 tembung Artikel sempurna
57 Aldebaran Robotics 4 v v v v v ana 228 tembung Kembangake maneh
58 Sonya Pandarmawan 3 v v v v v wis ana 300 tembung Artikel rintisan
59 DARwIn-OP 13 v v v v v wis 300 tembung Artikel sempurna
60 Dynamixel 13 v v v v v wis 300 tembung Artikel sempurna
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I


Ayo Semangat. Nurulbaitirohmah pirembagan 21 Maret 2013 00.36 (UTC)

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo Teman

Tetep semangat nyunting ya! Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I akan ditutup. Jadi, kirimkan artikel pilihan Anda ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel Anda yang ada untuk dijadikan artikel pilihan.

Semangat ya! Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 27 November 2012 10.39 (UTC)

SEMANGAT[besut sumber]

Semangat Papat Limpad II. Puryono| Pirembagan! 28 November 2012 19.36 (UTC)

PRESENSI[besut sumber]

MINGGU PISANAN ( Tgl 17-23 September 2012) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Absen ing tgl 17, 18, 19, 20, 21 lan 22 September 2012
MINGGU KALORO ( Tgl 24-30 September 2012) 24 25 26 27 28 29 30 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Ora tau ABSEN
MINGGU KATELU ( Tgl 01-7 Oktober 2012) 1 2 3 4 5 6 7 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN Nyunting Absen ing tgl 2, 3, 4, 5, lan 6 Oktober 2012
MINGGU KAPAPAT ( Tgl 8-14 Oktober 2012) 8 9 10 11 12 13 14 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN Absen ing tgl 8, 9, 10, lan 14 Oktober 2012
MINGGU KALIMA ( Tgl 15-21 Oktober 2012) 15 16 17 18 19 20 21 Katrangan
PRESENSI Nyunting ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing tgl 16, 17, 19, 20, lan 21 Oktober 2012
MINGGU KAENEM ( Tgl 22-28 Oktober 2012) 22 23 24 25 26 27 28 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN ABSEN Absen ing tgl 22, 23, 27, lan 28 Oktober 2012
MINGGU KAPITU ( Tgl 29 Oktober - 4 November 2012) 29 30 31 1 2 3 4 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN Absen ing tgl 29, 31, 1, 2, lan 4 Nopember 2012
MINGGU KAWOLU ( 5-11 November 2012) 5 6 7 8 9 10 11 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing tgl 5, 7, 9, 10, lan 11 November 2012
MINGGU KASANGA ( 12-18 November 2012) 12 13 14 15 16 17 18 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Absen ing tgl 12, 13, 15, 16, lan 17 November 2012
MINGGU KASEPULUH ( 19-25 November 2012) 19 20 21 22 23 24 25 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Absen ing tgl 19, 20, 21, 22, 23, lan 24 November 2012
MINGGU KASAWELAS( 26 November - 1 Desember 2012) 26 27 28 28 29 30 1 Katrangan
PRESENSI ‘’’ABSEN’’’ Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Absen ing tgl 26 November 2012
MINGGU KAROLAS( 2-8 Desember 2012) 2 3 4 5 6 7 8 Katrangan
PRESENSI Nyunting ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Absen ing tgl 3 Desember 2012
MINGGU KATELULAS( 9 - 15 Desember 2012) 9 10 11 12 13 14 15 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting Nyunting ABSEN Nyunting ABSEN Nyunting Absen ing tgl 9, 12 lan 14 Desember 2012
MINGGU KAPATBELAS( 16-22 Desember 2012) 16 17 18 19 20 21 22 Katrangan
PRESENSI Nyunting ABSEN Nyunting ABSEN Nyunting ABSEN Nyunting Absen ing tgl 17, 19,lan 21 Desember 2012
MINGGU KALIMALAS( 23-29 Desember 2012) 23 24 25 26 27 28 29 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Absen ing tgl 23 lan 25 Desember 2012
MINGGU KANEMBELAS( 30 Desember 2012 - 5 Januari 2013 ) 30 31 1 2 3 4 5 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN Nyunting Nyunting ABSEN Absen ing tgl 2 lan 5 Desember 2012
MINGGU KAPITULAS (6 - 12 Januari 2013) 6 7 8 9 10 11 12 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Absen ing tgl 9, 10, lan 11 Januari 2013
MINGGU KAWOLULAS( 13 - 19 Januari 2013) 13 14 15 16 17 18 19 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN ABSEN Absen ing tgl 13, 18, lan 19 Januari 2013
MINGGU KASANGALAS( 20 - 26 Januari 2013) 20 21 22 23 24 25 26 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing tgl 20, 21, 23, 24, 25, lan 26 Januari 2013
MINGGU KASANGALAS( 27 Januari - 2 Februari 2013) 27 28 29 30 31 1 2 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KARONGPULUH( 3 Februari - 9 Februari 2013) 3 4 5 6 7 8 9 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KARONGPULUH( 10 Februari - 16 Februari 2013) 10 11 12 13 14 15 16 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KATEKULIKUR ( 17 Februari - 23 Februari 2013) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAPATLIKUR ( 24 Februari - 2 Maret 2013) 24 25 26 27 28 1 2 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KASELAWE ( 3 Maret - 9 Maret 2013) 3 4 5 6 7 8 9 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Absen ing tanggal 3 lan 4 Maret 2013
MINGGU KANEMLIKUR ( 10 Maret - 16 Maret 2013) 10 11 12 13 14 15 16 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting - Nyunting Absen ing tanggal 15 Maret 2013
MINGGU KAPITULIKUR ( 17 Maret - 23 Maret 2013) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting - - - - Absen ing tanggal 20 Maret 2013

Pengajuan artikel[besut sumber]

  • T:oh iya kak, ada pelatihan tambahan tidak untuk peserta tahap ini, karena saya hanya pernah sekali pembekalan materi (diawal sosialisasi lomba) jadi belum terlalu paham tentang bahasa pemrograman wikipedia ini. terima kasih
    • J: masih dipertimbangkan, karena ada beberapa peserta dari Universitas Indonesia, Jakarta serta Universitas di Yogyakarta yang juga lolos pembekalan lanjutan untuk Euro 500 hanya akan dilakukan oleh saya (ketua umum WMID), sehingga seluruh peserta yang lolos harus diterbangkan ke satu tempat agar pembekalan ilmunya rata. Hal ini memakan biaya besar dan harus diperhitungkan ketersediaan dananya. Apabila ada, kamu akan diberitahu. Siska.Doviana pirembagan 24 Maret 2013 05.08 (UTC)

Berita terbaru Euro 500[besut sumber]

Halo Eko,
Sebagai pemberitahuan bahwa peserta Euro 500 dari sebelumnya 21 orang, kini telah menjadi 16 orang. Panitia akan menggugurkan peserta yang tidak menyunting selama tiga hari berturut-turut hingga kompetisi ini berakhir pada tanggal 24 April 2013. Selamat menyunting dan membuat artikel. Siska.Doviana pirembagan 27 Maret 2013 11.52 (UTC)

Penutupan Kompetisi Papat Limpad & Euro 500[besut sumber]

Halo Eko,
Penutupan kompetisi Papat Limpad & Euro 500 pada bulan Mei akan diselenggarakan di Semarang dengan tempat yang belum ditentukan. :Karena waktu yang mendesak, tidak dapat dilakukan pelatihan tambahan. Seluruh peserta yang masih bertahan pada kompetisi Euro 500 akan diundang, dan yang berdomisili di Yogyakarta akan diberikan uang transport untuk datang ke Semarang. Sementara yang berdomisili di Jakarta akan diundang untuk datang ke kantor Wikimedia Indonesia.
Kirimkan data pribadi anda (surel/ nomor telpon genggam yang dapat dihubungi) ke info@wikimedia.or.id untuk mendapatkan undangan. Siska.Doviana pirembagan 12 April 2013 05.54 (UTC)

Surel tidak terkirim[besut sumber]

T: Selamat pagi bu, saya sudah mengirim e-mail ke info@wikimedia.or.id tetapi setelah dicoba beberapa kali dengan menggunakan beberapa akun e-mail tetap tidak bisa terkirim. Apakah saya bisa meminta alamat e-mail lain untuk pengiriman biodata? Terima Kasih
T: surel untuk undangan itu dalam bentuk apa? kalau email saya tadi mau kirim ke @wikimedia.or.id tetapi kok diblok merah ya.. minta alamat emailnya yang bisa untuk saya kirim mbak. Terima kasih.
J: Mohon maaf, saya tidak tau mengapa anda tidak bisa mengirim. Apabila tidak terkirim silahkan coba surel lain yaitu: ivonne.kristiani@wikimedia.or.id

Gugur[besut sumber]

Halo Eko,
Dengan sangat menyesal saya nyatakan anda gugur untuk kompetisi Euro 500 karena telah tidak mneyunting lima hari berturut turut pada 16, 17, 18, 19, 20 April 2013. Salam Siska.Doviana pirembagan 21 April 2013 05.01 (UTC)